Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Assen

Heb je kleine, grijze insecten in je huis gespot? Dan heb je waarschijnlijk last van zilvervisjes. Meestal zijn ze in de nacht actief, vandaar dat ze moeilijk zijn te ontdekken. Je vindt ze vaak op donkere plekken in een kamer, zoals onder een kast of achter de plinten. Een plaag is zo gevormd, daarom dien je ze zo spoedig mogelijk te bestrijden. Wanneer je last hebt van zilvervisjes huur je het beste een professionele ongediertebestrijder in om de zilvervisjes te verwijderen. Door onze snelle, vakkundige service tegen een vast, laag tarief zijn wij degene die je zoekt! Wij werken lokaal, dus zijn altijd in de buurt. Ook als je in Een, Veenhuizen, Westervelde of Huis ter Heide woont, komen onze ervaren bestrijders bij je langs. Zonder voorrijkosten. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse. Bel 24/7 voor directe hulp.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes heten niet voor niks zilvervisjes; ze zijn zilver van kleur. Daarnaast herken je ze aan hun fijne, glanzende schubben. Het zijn erg kleine beestjes, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Hun lichaam is zeven tot twaalf millimeter lang waaraan drie staart-achtige draden en twee lange antennes zitten. Zilvervisjes houden van vochtige, warme omgevingen. De kans is dus groot dat je ze tegenkomt op plekken waar gekookt, gewassen of gedoucht wordt. Zilvervisjes komen vaker voor in nieuwbouwwoningen, omdat deze goed geïsoleerd zijn en er vaak niet goed geventileerd wordt. Zo’n woning is het perfecte leefklimaat voor zilvervisjes.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Assen en omgeving

Als je last hebt van een heuse plaag is het het beste om een professionele zilvervisjesbestrijder te zoeken. De kans is groot dat als jij zilvervisjes in je huis hebt je buren dat ook hebben. Daarom is het handig om gezamenlijk een ongediertebestrijder in te schakelen om zo het probleem in een keer vakkundig aan te pakken. Ben je woonachtig in of in de buurt van Assen? Dan zijn wij de oplossing om van je zilvervisjesprobleem af te komen! Als je belt, staan onze lokale professionals binnen 24 uur voor je deur. Onze service is 24/7 beschikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend kun je op onze ervaren bestrijders rekenen. Wij verlenen onze diensten in Assen, maar ook in de wijde omgeving, zoals Een, Veenhuizen, Westervelde of Huis ter Heide. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9323 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website