Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Assen

Vlooienplagen doen zich vaak voor wanneer je onlangs een hond of kat te logeren hebt gehad of wanneer je thuiskomt na een vakantie. Een vlooienplaag is hardnekkig en erg vervelend en dien je zo snel mogelijk te bestrijden. Schakel onze professionele vlooienbestrijders uit Assen in voor een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Vlooien bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Zeijen, Ubbena, Donderen of Norg woont. Zonder voorrijkosten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je nu met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Vlooienplaag

Een vlo is een parasitair insect die zich voedt met het bloed van jouw hond of kat. Wanneer je huisdier gedurende een langere periode niet thuis is en tevens het huis een paar weken onbewoond is, rijpen de cocons die in jouw huis liggen. Doordat er niemand in huis loopt en er hierdoor een gebrek is aan trillingen, komen de rijpe cocons niet uit. Op het moment dat je weer thuiskomt, komen deze vlooien meteen tegelijk uit en ontstaat er een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven doorgaans niet op mensen, maar bijten ons af en toe wel. Na een beet komen ze tot de conclusie dat jij niet de ideale gastheer bent. Hoe herken je zo’n vlooienbeet? Dit zijn kleine, rode, vaak sterk jeukende bultjes die zich meestal bevinden op je onderbenen. Het kan zijn dat je een allergische reactie krijgt, waardoor de uitslag ook op andere plekken op het lichaam komt. Nadat een vlo heeft gebeten, legt de vlo haar eitjes. Dit zijn er vaak zo’n honderd per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Assen en omgeving

Het is een intensieve klus om een vlooienplaag goed te bestrijden. Om te beginnen moet je huisdier, door jezelf of een dierenarts, behandeld worden met een anti-vlooienmiddel. Voor vrijblijvend advies en een snelle, effectieve bestrijding van jouw vlooien komen onze lokale professionals in Assen en omgeving bij je langs. Wij hebben als vakkundige ongediertebestrijders al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook jouw vlooien komen wij dus bestrijden. Binnen 24 uur staan wij tegen een vaste, lage prijs bij jou op de stoep. Wij bieden een 24/7-service, ook in de wijde omgeving van Assen, zoals Zeijen, Ubbena, Donderen of Norg. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website