Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Assen

Een rattenplaag gaat meestal niet vanzelf weg en is vaak erg vervelend. Onze professionele rattenbestrijders uit Assen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder ratten. Wij kunnen je helpen om jouw ratten te bestrijden in Assen, maar ook in Rhee, Ter Aard, Zeijerveld of Zeijerveen. Tegen een vast, laag tarief. Door onze opgedane kennis en kunde hebben wij altijd binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem. Onze lokale professionals zijn altijd in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten. Je kunt ons 24/7 bereiken. Neem daarom direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter.

Een rattenplaag herkennen

Net zoals muizen leven ratten vooral ’s nachts. Dit maakt de kans dat je ziet erg klein. Maar hoe herken je dan de aanwezigheid van ratten? Dit zie je het best aan de keutels die ze achterlaten. Deze uitwerpselen liggen, in tegenstelling tot muizen, vaak bij elkaar in plaats van verspreid door de woning. Ratten produceren ongeveer dertig tot veertig keutels per dag en zijn bij een bruine rat ongeveer tien tot twintig millimeter groot. Wanneer is de rattenplaag nog actief? Dan zijn de keutels nog zacht en glanzend. Verder knagen ratten aan verschillende voorwerpen om hun tanden kort en scherp te houden of om op zoek te gaan naar voedsel. Ze zijn dus ook te herkennen aan de knaagsporen die ze achterlaten op objecten van plastic, hout, ijzer, aluminium en andere metalen.

De gevaren van een rattenplaag

Naast dat rattenplagen zorgen voor veel schade in woningen en bedrijven zijn ze ook gevaarlijk. Ratten dragen immers verschillende bacteriën, virussen en parasieten met zich mee. Ze verspreiden dit via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Deze verspreiding vormt een risico voor de gezondheid van mensen en andere dieren. Denk hierbij aan salmonellabacteriën, welke voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Denk ook aan leptospirose, dat kan zorgen voor hoofdpijn en koorts, maar ook voor een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking. Wanneer mensen in aanraking zijn gekomen met plekken waar ratten zijn geweest, worden zij vooral ziek.

Professionele rattenbestrijding in Assen en omgeving

Neem direct contact met ons op wanneer je het vermoeden hebt dat je ratten in je huis of bedrijf hebt! Wij bestrijden ook dagelijks ratten en ander ongedierte in alle plaatsen rondom Assen, zoals Rhee, Ter Aard, Zeijerveld en Zeijerveen. Geen voorrijkosten. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven en zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw ratten te bestrijden. Onze lokale professionals komen graag langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website