Mogen wij je helpen?

Muizen bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten

Muizen bestrijden in Assen

Muizen richten behoorlijke schade aan in je huis, maar ook aan je gezondheid. De zogenaamde huismuis komt het vaakst voor in huizen. Muizen in huis wil niemand. Om van dit ongedierte af te komen, neem je direct contact op met onze professionele muizenbestrijder uit Assen. Wij zijn dagelijks actief in Assen en omgeving, dus ook in Geelbroek, Eleveld, Deurze en Balloo bestrijden wij jouw muizen. Onze lokale professionals zijn binnen 24 uur bij je en rekenen daarvoor geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor bestrijdingen tegen een vast, laag tarief. Maak nu een melding van jouw muizenprobleem en wij lossen het voor je op.

Schade door muizen

Vooral in warme gebieden waar eten te vinden is, zijn muizen het meest actief. Deze diertjes knagen door plastic en hout. Zo komen ze ook gemakkelijk bij jouw voorraadkast. Muizen knagen graag aan allerlei materialen, omdat de tanden van de muis constant blijven groeien. Door te knagen, houden ze hun tanden kort en scherp. Ook elektrische kabels zijn geliefd bij muizen. Zo raken jouw apparaten beschadigd en kan er zelfs kortsluiting of brand ontstaan. Los daarom per direct jouw muizenplaag op door een ongediertebestrijder in de arm te nemen.

Muizen schadelijk voor je gezondheid?

Behalve schade aan je interieur kan een muis ook schade aanrichten aan je gezondheid. Muizen kunnen zorgen voor een voedselvergiftiging. Ook dragen muizen allerlei ziektekiemen bij zich en verspreiden deze via hun urine en ontlasting. Wanneer je dus muizenkeutels in je huis vindt, moet je je handen goed schoonmaken na het opruimen. Echter, muizenkeutels zie je liggen; muizenurine kan overal aan zitten zonder dat je het ziet. Dit is schadelijk voor je gezondheid. Laat etenswaren dan ook nooit onafgedekt ergens liggen en bel een muizenbestrijder om gelijk de plaag grondig aan te pakken.

Heb ik een muizenplaag?

Je herkent een muizenplaag door op de volgende kenmerken te letten:

 • Kapot geknaagde of zelfs lege voedselverpakkingen;
 • Beschadigde meubels, apparaten of kabels;
 • Kleine, langwerpige, zwarte keutels van een halve centimeter;
 • Een typische geur in ruimtes: muizenurine;
 • Lawaai ’s nachts door getrippel en geknaag.

Professionele muizenbestrijding in Assen en omgeving

Het is van belang snel te handelen bij het vermoeden of constateren van muizen in je huis. De beste oplossing is direct een vakkundige bestrijder in de arm te nemen om snel en effectief jouw muizen te laten bestrijden. Onze professionele muizenbestrijders uit Assen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van muizen. Wij zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar. Ook in de omgeving van Geelbroek, Eleveld, Deurze of Balloo zijn onze professionals dagelijks aan het werk. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Bel nu en binnen 24 uur komen wij bij je langs om jouw muizenplaag te bestrijden. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9335 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 14 minuten geleden
 • SSL beveiligde website