Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Assen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0592 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Kakkerlakken bestrijden in Assen

Heb jij last van een kakkerlakkenplaag in je huis of bedrijf in Assen of omstreken? Raak niet in paniek, onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Assen helpen je direct! Zowel in Assen als Hoogersmilde, Schoonloo, Grolloo en Vredenheim bestrijden wij dagelijks kakkerlakken. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem hanteren onze lokale professionals een vaste, lage prijs. Wij zijn altijd in de buurt en zijn daarom al binnen 24 uur ter plaatse zonder daarvoor spoed- en voorrijkosten te rekenen. 24/7 zijn wij te bereiken voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Verspreiding van een kakkerlakkenplaag

Hoe verspreidt een kakkerlak zich? Doordat een kakkerlak erg klein is, heeft dit beestje genoeg aan een kier om ergens binnen te komen. Perfecte ingangen voor de kakkerlak zijn dan ook ventilatiekanalen en leidingen. Vrijwel ieder huis heeft deze kleine doorgangen, waardoor de verspreiding van deze insecten heel snel kan gaan. Met name in appartementen, waar veel mensen dicht bij elkaar wonen, zie je vaak een enorm snel toenemende besmetting van kakkerlakken.

Welke maatregelen moet ik treffen?

Op het moment dat je een of meerdere kakkerlakken aantreft, dien je enkele maatregelen te treffen. Kakkerlakken houden van vochtige plekken en van etensresten. Maak je huis goed schoon en houd dit ook zo. Iedere voedselbron moet je verwijderen om te voorkomen dat kakkerlakken zich kunnen blijven voeden. Het schoonmaken en schoonhouden van je huis is vaak echter niet genoeg om de kakkerlak te bestrijden. Schakel hiervoor een professional in.

Kan ik kakkerlakken zelf bestrijden?

Er zijn particuliere bestrijdingsmiddelen beschikbaar die kakkerlakken kunnen doden. Helaas hebben deze middelen geen effect op de gelegde eitjes. Deze komen pas enkele weken later uit. Doordat de kakkerlak een zeer snelle voortplanting heeft van wel dertig eitjes in drie tot vijf weken ontstaat snel een kakkerlakkenplaag. Hoe meer kakkerlakken er komen, hoe sneller de plaag uitgroeit. Hierom werken onze bestrijders alleen met voor professioneel gebruik toegestane middelen. Deze zijn effectief genoeg om de plaag te bestrijden.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Assen en omgeving

Kies bij een heuse kakkerlakkenplaag voor een professionele kakkerlakkenbestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Assen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van de kakkerlak. Binnen 24 uur zijn wij dan ook in staat om jouw kakkerlakkenprobleem op te lossen. Geen spoedtoeslag. Wij werken lokaal, dus ook in Hoogersmilde, Schoonloo, Grolloo en Vredenheim komen wij direct bij je langs zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Voor een bestrijding hanteren wij een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor directe hulp. Twijfel niet en neem contact met ons op of laat ons jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Assen, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Balloërveld, Balloo, Bovensmilde, Deurze, Donderen, Een, Eext, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Grolloo, Hoogersmilde, Huis ter Heide, Langelo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Oranje, Oudemolen, Papenvoort, Peest, Rhee, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Veenhuizen, Vredenheim, Vries, Westervelde, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld, Zuidvelde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9348 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website