Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Arnhem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
026 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Arnhem

Wespen kunnen erg lastig zijn en een wespennest in jouw buurt zorgt al snel voor overlast. Het bestrijden van wespen dient zo snel mogelijk te gebeuren, maar laat dit aan een professional over. Bij jou in de buurt zijn onze ervaren wespenbestrijders de aangewezen persoon om dit snel en effectief uit te voeren. Wij bestrijden al jaren alle soorten ongedierte, waaronder wespen, in Arnhem en omgeving tegen een vast, laag tarief. Ook in Rheden, De Steeg en Heteren bieden wij 24/7 directe hulp. Zonder voorrijkosten. Binnen 24 uur hebben wij een oplossing voor jouw wespenprobleem. Neem direct contact met ons op om een bestrijding in te plannen. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je bij ons terecht.

Nest vol wespen

In grote kolonies leven wespen samen in hun wespennest. Dit nest bouwen ze in holle ruimten, zoals in spouwmuren en onder daken. Dit gebeurt niet zonder het aanrichten van veel schade. En dan hebben we het nog niet eens over de overlast die ze veroorzaken, doordat wespen gedurende de hele dag af en aan vliegen. Om verdere schade en overlast tegen te gaan, dient dit ongedierte zo snel mogelijk vakkundig bestreden te worden. Laat dit door een professional doen.

Waar moet je op letten?

Sluit de invliegopening van een gevonden wespennest nooit af! De wespen willen hoe dan ook hun nest uit en vreten zich dan door de muur. Vaak komen ze dan niet buiten uit, maar aan de binnenkant van je huis. In de tussentijd worden ze erg agressief en eenmaal uit het nest gekomen, willen ze maar één ding: jou meerdere keren steken. Het zelf weghalen van een wespennest is ook zeer af te raden. Bedreigde wespen lokken de andere wespen, waardoor er een zwerm wordt gecreëerd om jou aan te vallen.

Professionele wespenbestrijding in Arnhem en omgeving

Wanneer je een wespennest hebt ontdekt, is het van belang om deze onmiddellijk te laten bestrijden. Voor vakkundige hulp neem je contact op met onze professionele wespenbestrijders uit Arnhem. Onze ongediertebestrijders gaan al jaren wespen tegen in Arnhem en omgeving, zoals Rheden, De Steeg en Heteren. Bel ons nu met onderstaand telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Arnhem, Angeren, De Steeg, Deelen, Doorwerth, Heteren, Heveadorp, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Schaarsbergen, Velp, Westervoort, Wolfheze.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website