Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 026-7810123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Arnhem

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Arnhem

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Arnhem Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Arnhem. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Arnhem

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 026-7810123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Arnhem of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Arnhem, Angeren, De Steeg of Deelen woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 026-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Arnhem?
 • Arnhem
 • Angeren
 • De Steeg
 • Deelen
 • Doorwerth
 • Heteren
 • Heveadorp
 • Huissen
 • Oosterbeek
 • Rheden
 • Rozendaal
 • Schaarsbergen
 • Velp
 • Westervoort
 • Wolfheze
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Arnhem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Wespen bestrijden in Arnhem

Wespen kunnen erg lastig zijn en een wespennest in jouw buurt zorgt al snel voor overlast. Het bestrijden van wespen dient zo snel mogelijk te gebeuren, maar laat dit aan een professional over. Bij jou in de buurt is onze ervaren wespenbestrijder in Arnhem de aangewezen persoon om dit snel en effectief uit te voeren. Wij bestrijden al jaren alle soorten ongedierte, waaronder wespen, in Arnhem en omgeving tegen een vast, laag tarief. Ook in Rheden, De Steeg en Heteren bieden wij 24/7 directe hulp. Zonder voorrijkosten. Binnen 24 uur hebben wij een oplossing voor jouw wespenprobleem. Neem direct contact met ons op om een bestrijding in te plannen. U kunt ons bereiken op 026-7810123. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je bij ons terecht.

Nest vol wespen

In grote kolonies leven wespen samen in hun wespennest. Dit nest bouwen ze in holle ruimten, zoals in spouwmuren en onder daken. Dit gebeurt niet zonder het aanrichten van veel schade. En dan hebben we het nog niet eens over de overlast die ze veroorzaken, doordat wespen gedurende de hele dag af en aan vliegen. Om verdere schade en overlast tegen te gaan, dient dit ongedierte zo snel mogelijk vakkundig bestreden te worden. Laat de wespenbestrijding door een professional doen.

Waar moet je op letten?

Sluit de invliegopening van een gevonden wespennest nooit af! De wespen willen hoe dan ook hun nest uit en vreten zich dan door de muur. Vaak komen ze dan niet buiten uit, maar aan de binnenkant van je huis. In de tussentijd worden ze erg agressief en eenmaal uit het nest gekomen, willen ze maar één ding: jou meerdere keren steken. Het zelf weghalen van een wespennest is ook zeer af te raden. Bedreigde wespen lokken de andere wespen, waardoor er een zwerm wordt gecreëerd om jou aan te vallen.

Professionele wespenbestrijding in Arnhem en omgeving

Wanneer je een wespennest hebt ontdekt, is het van belang om deze onmiddellijk te laten bestrijden. Voor vakkundige hulp neem je contact op met onze professionele wespenbestrijders uit Arnhem. Onze ongediertebestrijders gaan al jaren wespen tegen in Arnhem en omgeving, zoals Rheden, De Steeg en Heteren. Bel ons nu met onderstaand telefoonnummer voor ongediertebestrijding in Arnhem of vul je gegevens hiernaast in, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!