Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 026-7810123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Arnhem

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Arnhem

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Arnhem Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Arnhem. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Arnhem

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 026-7810123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Arnhem of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Arnhem, Angeren, De Steeg of Deelen woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Arnhem?
 • Arnhem
 • Angeren
 • De Steeg
 • Deelen
 • Doorwerth
 • Heteren
 • Heveadorp
 • Huissen
 • Oosterbeek
 • Rheden
 • Rozendaal
 • Schaarsbergen
 • Velp
 • Westervoort
 • Wolfheze
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Arnhem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Vlooien bestrijden Arnhem

Wanneer je thuiskomt van een vakantie of wanneer een kat of hond bij je heeft gelogeerd, heb je al kans op een vlooienplaag. Ontzettend vervelend en hardnekkig ook. Het best laat je vlooien zo snel mogelijk bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Onze lokale bestrijders zijn dagelijks werkzaam in Arnhem, dus ook als je in Westervoort, Rheden of De Steeg woont, zijn wij altijd in de buurt om jou binnen 24 uur van dienst te zijn. Voor het bestrijden van vlooien hanteren wij een vast, laag tarief en brengen geen extra kosten in rekening om bij jou te komen. Voor een snelle, effectieve oplossing voor vlooienbestrijding neem je 24/7 contact met ons op via 026-7810123.

Het ontstaan van een vlooienplaag

Het betreft de kattenvlo die zich voedt met het bloed van jouw hond of kat. Ze bijten je huisdier en leggen vervolgens hun eitjes, zo’n honderd stuks per keer. Op het moment dat je huisdier een tijdje uit huis is en jouw huis tevens onbewoond is voor een aantal weken rijpen de cocons van de vlooien die verspreid door je huis liggen. De rijpe cocons komen echter niet uit zolang er geen beweging is door in huis lopende mensen of dieren. Bij thuiskomst krijg je dan al gauw te maken met een stortvloed aan vlooien.

Gebeten door een vlo?

In principe leven vlooien niet op mensen. Ben je toch gebeten? Dat kan! Vlooien bijten mensen vaak eenmalig om dan tot de conclusie te komen dat jij niet degene bent die ze moeten hebben. Vlooienbeten herken je aan kleine, rode, heftig jeukende bultjes. Deze bevinden zich meestal op je onderbenen, omdat hier de vlo makkelijk bij kan. Mens en dier kunnen een allergische reactie krijgen van deze beten met uitslag op de rest van het lichaam als gevolg.

Professionele vlooienbestrijding in Arnhem en omgeving

Een vlooienplaag bestrijden, is een intensieve klus om te klaren, maar moet hoe dan ook vakkundig gebeuren. Voordat je dit laat doen, moet je eerst je huisdier behandelen met een anti-vlooienmiddel. Een dierenarts kan dit ook voor je doen. Wat betreft de bestrijding van de vlooien schieten onze professionele vlooienbestrijder in Arnhem je te hulp. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vlooien en andere soorten ongedierte. Onze lokale professionals vind je overal in Arnhem en omgeving, dus ook in Westervoort, Rheden en De Steeg staan wij voor je klaar. Binnen 24 uur komen wij bij je langs voor het bestrijden van jouw vlooien tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten. Wij verlenen 24/7-service. Neem dus direct contact met ons op. Een terugbelverzoek indienen kan natuurlijk ook.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!