Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Arnhem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
026 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Arnhem

Een rattenplaag in de buurt veroorzaakt veel overlast en gaat helaas niet vanzelf weg. Ratten dien je dan ook zo snel mogelijk te laten bestrijden. Onze professionele rattenbestrijders uit Arnhem bestrijden dag in dag uit rattenplagen in Arnhem, Schaarsbergen, Westervoort, Rheden en de rest van de omgeving. Onze lokale bestrijders uit Arnhem zijn altijd in de buurt en daarom is het mogelijk om al binnen 24 uur een bestrijding te laten uitvoeren. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten ben je direct geholpen. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken je een rattenplaag?

Ratten en muizen zijn vaak in de nacht actief. Klein is de kans dan ook dat je ze aantreft. Je herkent ratten aan de keutels die ze achterlaten. Dit ongedierte produceert zo’n dertig tot veertig keutels per dag. De keutels liggen vaak bij elkaar. Bij muizen is dit anders, deze uitwerpselen liggen vaak verspreid door de woning. De bruine rat produceert uitwerpselen die donkerbruin zijn en zijn ongeveer tien tot twintig millimeter groot. De ratten zijn nog actief wanneer je keutels vindt die glimmen en zacht zijn. Tevens is de rat te herkennen aan z’n knaagsporen. Ratten knagen aan plastic, hout, ijzer en andere soorten metalen om zo hun tanden scherp te houden. Of ze zijn op zoek naar voedsel.

Zijn ratten schadelijk?

Een rattenplaag richt veel schade aan in woningen en bedrijven. Tevens zijn ratten erg schadelijk. Ze dragen diverse virussen, bacteriën en parasieten met zich mee. Dit vormt een risico voor mens en dier. Salmonellabacteriën, welke voor voedselvergiftiging zorgen, en leptospirose, wat hoofdpijn en koorts met zich meebrengt, maar ook een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking kan veroorzaken. Via uitwerpselen, urine en speeksel verspreiden de ratten deze ziekten. Wanneer je in aanraking komt met de voorwerpen waar ratten mee in contact zijn geweest, word je hierdoor mogelijk ziek.

Professionele rattenbestrijding in Arnhem en omgeving

Denk je te maken te hebben met ratten in huis of in je bedrijf en woon je in Arnhem of omgeving? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Als ongediertebestrijders hebben wij jarenlange ervaring in het bestrijden van ratten en ander ongedierte. Onze lokale professionals zijn binnen 24 uur ter plaatse om een vakkundige oplossing te bieden om het probleem aan te pakken. Wij bestrijden dagelijks ratten en ander ongedierte in de omgeving van Arnhem, zoals Schaarsbergen, Westervoort en Rheden. Geen voorrijkosten. Voor 24/7 directe hulp tegen een vast, laag tarief bel je nu met ons telefoonnummer. Liever dat wij jou bellen? Laat je gegevens dan hier achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Arnhem, Angeren, De Steeg, Deelen, Doorwerth, Heteren, Heveadorp, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Schaarsbergen, Velp, Westervoort, Wolfheze.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8728 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website