Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Appingedam
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0596 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Appingedam

Ken je dat? Ben je een lekker broodje aan het eten in de tuin, krijg je bezoek van irritante verstoorders, wespen. Onze professionele wespenbestrijders uit Appingedam schieten je direct te hulp om jouw wespen te bestrijden. Wij hebben de oplossing voor jouw wespenprobleem tegen een vast, laag tarief. Wij staan 24/7 voor je klaar, of je nu in Meedhuizen, Wagenborgen of Termunterzijl woont of ergens anders in de omgeving van Appingedam. We zijn binnen 24 uur bij je en rekenen daarbij geen voorrijkosten of spoedtoeslag. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter.

Overlast van wespen

De wespenkoninginnen bouwen in het begin van het voorjaar een nieuw wespennest. Via een opening of spleet in je huis of schuur bouwen ze vervolgens een wespennest in je spouwmuur. Wanneer er meerdere wespen in en uitvliegen rondom de schuurtjes of bijgebouwen van je huis is vaak in de loop van het seizoen duidelijk te zien waar de wespennesten zitten. Nu kan het wespennest bestreden worden, want de invliegopening is gevonden. Vanaf het voorjaar tot in het najaar zijn de werksters van de wespen druk bezig met het zoeken van voedsel voor de kleintjes en de wespenkoningin, die in het nest te vinden zijn. Jouw tuin wordt hierbij niet voorbijgevlogen. Uit de bloemen halen ze nectar en dit brengen ze naar het nest. In het najaar sterven de wespen en alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overwinteren.

Professionele wespenbestrijding in Appingedam en omgeving

Het bestrijden van een wespennest is belangrijk wanneer je merkt dat deze in de buurt is. Laat het bestrijden van een wespennest over aan onze professionele wespenbestrijders uit Appingedam om zo levensgevaarlijke situaties te vermijden. Het bestrijden van wespennesten is voor ons dagelijkse kost. Woon je in Appingedam of ergens in de omgeving? Wij staan binnen 24 uur voor je klaar, ook als je in Meedhuizen, Wagenborgen of Termunterzijl woont. Onze vakkundige ongediertebestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van wespen en ander soort ongedierte. Maak vandaag nog een afspraak! Wij hanteren een vast laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Neem contact met ons op of laat je terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Appingedam, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Eemshaven, Eenum, Farmsum, Garrelsweer, Godlinze, Holwierde, Krewerd, Leermens, Loppersum, Losdorp, Meedhuizen, Nieuwolda, Oosterwijtwerd, Oudeschip, Spijk, Stedum, 't Zandt, Termunten, Termunterzijl, Tjuchem, Wagenborgen, Westeremden, Wirdum, Woldendorp, Zeerijp, Zijldijk.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8728 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website