Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Appingedam
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0596 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Appingedam

Zijn je houten constructies beschadigd en denk je last te hebben van de boktor? Kleine gaatjes tot diep in het hout met zaagsel daaromheen is het teken van een actieve boktor. Dit ongedierte dien je zo snel mogelijk te laten bestrijden, want anders richt het nog meer schade aan. Onze ervaren ongediertebestrijder uit Appingedam lost binnen 24 uur jouw boktorprobleem voor je op. En dat tegen een vast, laag tarief. Ook buiten Appingedam staan wij voor je klaar; Losdorp, Godlinze en Spijk. Onze professionele boktorbestrijder rekent geen voorrijkosten en is altijd in de buurt. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons direct.

Hoe herken ik een boktor?

De huisboktor is één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een dekschild en is bruinzwart gekleurd. Ze houden van warme temperaturen en zijn daardoor actiever tijdens de lente en de zomer. Boktorren hoeven niet veel te eten en willen maar één ding: zich voortplanten. De boktor legt hiervoor eitjes in het hout, waar larven uit komen. Je ziet ze dus niet snel. Gaatjes van zes tot negen millimeter diep in het hout en zaagsel rondom zijn tekenen dat je last hebt van boktorren. Dit ongedierte richt zeer grote schade aan doordat de uitgekomen larven zich een weg boren tot in de kern van het hout. Denk aan schade aan vloeren, meubels en dakconstructies. Onze bestrijders helpen je graag met verwijderen van de boktor.

Boktor in je huis?

Bestrijding door onze professionele boktorbestrijder is de beste manier om van de boktorren af te komen. Het komt vaak voor dat complete constructies van huizen worden afgekeurd, omdat vorige bewoners niets hebben gedaan aan de boktor in het hout. De larven van een boktor zitten jaren in het hout en eten samen van binnenuit complete constructies van hout kapot. Op een gegeven moment verpoppen de larven en de kevers kruipen uit het hout met gaatjes achterlatend. De volwassen boktorren leggen opnieuw hun eitjes in het hout en zo begint het proces weer. Een daadkrachtige oplossing is dan ook van groot belang.

Professionele boktorbestrijding in Appingedam en omgeving

Juiste kennis, effectieve bestrijdingsmiddelen en goede bestrijdingstechnieken zijn nodig om de boktor te verwijderen. Zonder is het vrijwel onmogelijk. Het is essentieel dat het aangetaste hout tot in de kern behandeld wordt met vakkundige bestrijdingsmethoden. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt ervoor dat je snel van de boktorren af komt. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Losdorp, Godlinze of Spijk woont. Uiteraard zonder voorrijkosten. Voor de oplossing voor jouw boktorprobleem tegen een vast, laag tarief maak je nu een afspraak. Bel of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je direct terug!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Appingedam, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Eemshaven, Eenum, Farmsum, Garrelsweer, Godlinze, Holwierde, Krewerd, Leermens, Loppersum, Losdorp, Meedhuizen, Nieuwolda, Oosterwijtwerd, Oudeschip, Spijk, Stedum, 't Zandt, Termunten, Termunterzijl, Tjuchem, Wagenborgen, Westeremden, Wirdum, Woldendorp, Zeerijp, Zijldijk.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9292 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website