Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Apeldoorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
055 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Apeldoorn

Heb je last van een rattenplaag en woon je in de omgeving van Apeldoorn? Hier vind je informatie over hoe je ratten herkent, wat de gevaren zijn en bovenal: hoe onze vakkundige ongediertebestrijders je kunnen helpen om van de plaag af te komen. Een rattenplaag gaat namelijk niet zomaar over. Onze professionele rattenbestrijders uit Apeldoorn bestrijden al sinds jaar en dag ratten in Apeldoorn en omgeving, zoals Ugchelen, Hoog Soeren en Lieren. Wij zijn binnen 24 uur al in staat een bestrijding uit te voeren tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Wij zijn dan ook 24/7 te bereiken voor een oplossing voor jouw rattenprobleem. Voor een afspraak bel je nu met ons telefoonnummer.

Hoe herken je een rattenplaag?

Ratten leven, net als muizen, ’s nachts en zijn daarom nauwelijks te zien. Waar je ze wel aan kunt herkennen, zijn hun keutels. Ratten produceren deze met aantallen van dertig per dag en deze liggen vaak bij elkaar. Keutels van de bruine rat zijn donkerbruin en ongeveer tien tot twintig millimeter. Muizen daarentegen verspreiden juist hun keutels door de gehele woning. Wanneer keutels zacht en glanzend zijn, betekent dit dat de plaag nog actief is. Daarnaast herken je een plaag aan de knaagsporen die ratten achterlaten. Ze knagen aan objecten van plastic, hout, ijzel, aluminium en andere metalen. Dit doen ze om hun tanden scherp te houden of wanneer ze op zoek zijn naar voedsel. Ga je de keutels opruimen? Pas op. Raak ze niet aan en was je handen grondig na het opruimen.

Is een rattenplaag gevaarlijk?

Rattenplagen zorgen niet alleen voor enorm veel schade aan woningen en bedrijven, maar zijn ook gevaarlijk. Ratten dragen namelijk verschillende bacteriën, virussen en parasieten met zich mee. Dit vormt een gevaar voor de gezondheid van mensen, maar ook voor die van andere dieren. Zij kunnen salmonellabacteriën met zich meedragen die voedselvergiftigingen veroorzaken. Ook bestaat de kans dat ze leptospirose meedragen dat zorgt voor hoofdpijn en koorts, maar ook een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking veroorzaakt. Hoe verspreiden ratten deze ziektes? Dit gebeurt wanneer mensen in aanraking komen met plekken waar de ratten zijn geweest en de bacteriën hebben over gedragen via hun uitwerpselen, urine en speeksel.

Professionele rattenbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Wanneer je het vermoeden hebt dat je te maken hebt met een rattenplaag in huis en woont in de omgeving van Apeldoorn, neem dan direct contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van rattenplagen. Onze lokale professionals komen graag bij je langs, inspecteren het probleem en lossen het snel en effectief op. Naast ratten bestrijden wij ook ander ongedierte in de omgeving Apeldoorn. Wij bieden je 24/7 directe hulp tegen vaste, lage tarieven en zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw ongedierte te bestrijden. Ook in Ugchelen, Hoog Soeren en Lieren. Geen voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Apeldoorn, Beekbergen, Beemte-Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Ugchelen, Wenum-Wiesel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9309 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website