Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Apeldoorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
055 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Apeldoorn

Enorme schade aan houten constructies richten de larven van de boktor aan. De boktorlarven zorgen ervoor dat hout in stof verandert wanneer ze zich door het hout eten. Het direct bestrijden van de boktor is noodzakelijk om ergere schade te voorkomen. In Apeldoorn en omgeving zijn onze professionele boktorbestrijders dagelijks actief om boktor bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 24 uur bij je. Ook komen onze lokale bestrijders in Beemte-Broekland, Wenum-Wiesel en Hoog Soeren jouw boktorprobleem oplossen. Wij hanteren een vast, laag tarief en brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem direct contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen bereiken.

Schade door boktor

Jouw vloer, meubels en andere houten constructies zijn niet veilig voor de boktor. De boktor dringt zich tot diep binnen het hout, waardoor het hout tot in de kern wordt aangetast. Als een larve van de boktor zich verpopt en uitgroeit tot een volwassen boktor voedt hij zich met hout om zo uit het hout te kruipen. Kleine, ovale gaatjes van zo’n zes tot negen millimeter laten ze achter. Boktor veroorzaakt flinke beschadigingen aan je huis, wat ook voor onveilige situaties kan zorgen. Indien de boktor niet gestopt wordt, kan de schade zo hoog oplopen dat je wellicht complete draagconstructies moet vervangen. Het laten bestrijden van de boktor is dus urgent.

Zelf boktor bestrijden

De larven van de boktor die zich in jouw hout hebben gevreten, kunnen hier wel tien jaar blijven zitten. Het is erg lastig om te bepalen waar ze zich precies bevinden, wat het lastig maakt om de boktor zelf te bestrijden. Daarnaast staat de boktor erom bekend dat ze zich snel voortplanten en verspreiden, waardoor je binnen de kortste keren een plaag in en rondom je woning hebt. Laat je direct helpen door onze professionals uit Apeldoorn. Wij beschikken over de juiste bestrijdingsmethode, waardoor het hout tot in de kern behandeld wordt en de boktor volledig verwijderd wordt.

Professionele boktorbestrijding in Apeldoorn en omgeving

Voor een snelle, effectieve bestrijding neem je direct contact op met onze ervaren ongediertebestrijder uit Apeldoorn. Wij staan binnen 24 uur bij jou op de stoep voor een vakkundige bestrijding op maat. Wij bekijken eerst de situatie om een bestrijdingsplan op te stellen alvorens we beginnen met bestrijden. Ben je woonachtig in Apeldoorn of daar in de omgeving, zoals Beemte-Broekland, Wenum-Wiesel of Hoog Soeren? Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen! Voorkom erger.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Apeldoorn, Beekbergen, Beemte-Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Ugchelen, Wenum-Wiesel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website