Mogen wij je helpen?

Ongediertebestrijding Antwerpen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ongedierte bestrijden in Antwerpen

Ongedierte in zijn huis, bedrijf of tuin, dat wil niemand. Ongedierte veroorzaakt overlast en schade. In Antwerpen laat je je ongedierte professioneel bestrijden door een van onze gediplomeerde ongediertebestrijders. Onze bestrijders zijn dagelijks actief in heel Antwerpen en omgeving, dus ook in Berendrecht, Hoboken of Wilrijk. Wij bieden direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Bel direct met ons telefoonnummer voor een snelle afspraak of laat je direct terugbellen door onze specialist in ongediertebestrijding.

Soorten ongedierte?

Voorbeelden van ongedierte die overlast kunnen veroorzaken zijn onder andere: wespen, boktor, vlooien en bedwantsen. Onder ongedierte verstaan we diersoorten die overlast veroorzaken, schade aanbrengen of een gevaar vormen voor de volksgezondheid. De soorten ongedierte die een gevaar vormen voor onze gezondheid zijn: knaagdieren zoals ratten en muizen, maar ook insecten zoals kakkerlakken.

Is ongedierte gevaarlijk?

Brand en kortsluiting worden veroorzaakt door knagend ongedierte, verder spelen ratten en muizen vaak een rol in het overdragen van ernstige ziektes, zoals bijvoorbeeld de pest en de vogelgriep. Insecten veroorzaken ziektes als malaria en knokkelkoorts. Ook ontstaat bij veel mensen een, soms levensbedreigende, allergische reactie wanneer ze gestoken worden door een wesp, vlo of bedwants.

Professionele ongediertebestrijding in Antwerpen en omgeving

Het bestrijden van ongedierte in je leefomgeving is belangrijk. Hiermee voorkom je zowel schade als de overdracht van ernstige ziektes. Om ongedierte snel en effectief te bestrijden schakel je onze professionele ongediertebestrijders uit Antwerpen in. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in heel Antwerpen en omgeving, dus ook als je in Berendrecht, Hoboken of Wilrijk woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Antwerpen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Antwerpen, Berendrecht, Lillo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk, Hoboken.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9292 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website