Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Henk is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 033-7810123
Jouw gedimplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding
in Amersfoort

15 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Henk en maak direct een afspraak.

Bel direct met Henk

Stuur een mail

Stuur een mail en Henk neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Henk belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Amersfoort

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Amersfoort Expert aan het woord

Mijn naam is Henk Hortensius van Hortensius Habitat Management. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Amersfoort. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Henk Hortensius
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Amersfoort

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Henk van Hortensius Habitat Management is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Henk en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Henk kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 033-7810123
Waar Henk werkt Werkgebied

Woon je in Amersfoort of omgeving, dan staan Henk en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk of Hoevelaken woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Henk is actief in omgeving Doorn, Lelystad, Almere, Amersfoort.

Wat valt er onder Amersfoort?
 • Amersfoort
 • Bunschoten-Spakenburg
 • Eemdijk
 • Hoevelaken
 • Hoogland
 • Hooglanderveen
 • Leusden
 • Nijkerk
 • Nijkerkerveen
 • Scherpenzeel
 • Stoutenburg
 • Stoutenburg Noord
 • Woudenberg
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Amersfoort? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Amersfoort
Klanten over Hortensius Habitat Management 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6

Wespen bestrijden in Amersfoort

Heb je een wespennest? Schakel onze professionele wespenbestrijders uit Amersfoort in. Binnen 24 uur bestrijden wij wespen in heel Amersfoort en omgeving, dus ook in Bunschoten, Hoevelaken en Woudenberg staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar en voor het bestrijden van een wespennest hanteren wij een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze professionele wespenbestrijder uit Amersfoort.

Hoe vind ik het wespennest?

De wespenkoningin begint in het voorjaar met het bouwen van het wespennest. Ze zoekt hiervoor een goed verstopte plek. Dit kan heel hoog in een boom zijn, maar vaker kiest ze hiervoor de grond, jouw spouwmuur of je dak. Hier zie je vele wespen steeds druk in en uit vliegen. Het wespennest zelf zie je dus vaak niet. Heb jij een nest in je huis of tuin? Geen nood, ook deze wespennesten bestrijden wij op vakkundige wijze. Een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt, dus het verwijderen van het wespennest is niet nodig.

Kan ik een wespennest zelf bestrijden?

Wespen zijn zeer agressieve insecten en twijfelen niet om direct te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Probeer een wespennest dan ook nooit zelf te bestrijden. Stop de invliegopening nooit dicht, de wespen zoeken dan een andere uitweg. Wespen hebben sterke kaken en vreten zich een uitweg door beton en baksteen. Zo komen ze vaak uit aan de binnenkant van je huis. Het gevolg is dan een zeer agressief wespenvolk binnen in je huis. Probeer een wespennest dus niet zelf te bestrijden, maar schakel een professional uit de buurt in.

Professionele wespenbestrijding in Amersfoort en omgeving

Onze professionele wespenbestrijders uit Amersfoort bestrijden binnen 24 uur jouw wespennest. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten bieden wij jou de directe oplossing tegen wespen. In heel Amersfoort en omgeving, dus ook als je in Bunschoten, Nijkerkerveen, Hoevelaken of Woudenberg woont, staan we voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen met ons telefoonnummer voor ongediertebestrijding in Amersfoort. Of laat je direct terugbellen door onze specialist in wespenbestrijding.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!