Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 033-7810123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Amersfoort

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Amersfoort

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Amersfoort Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Amersfoort. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Amersfoort

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 033-7810123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Amersfoort of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk of Hoevelaken woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Amersfoort?
 • Amersfoort
 • Bunschoten-Spakenburg
 • Eemdijk
 • Hoevelaken
 • Hoogland
 • Hooglanderveen
 • Leusden
 • Nijkerk
 • Nijkerkerveen
 • Scherpenzeel
 • Stoutenburg
 • Stoutenburg Noord
 • Woudenberg
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Amersfoort? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Vlooien bestrijden Amersfoort

Net thuis van vakantie en in je huis woedt een vlooienplaag? Dan schakel je vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder in Amersfoort in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de vlooien in jouw huis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. In Amersfoort, maar ook in Nijkerk, Scherpenzeel en Leusden bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Bel 033-7810123 voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Vlooien

Vlooien leggen wel honderd eitjes per dag in de huid van jouw huisdier. Deze eitjes vallen meestal direct van het lichaam af en verspreiden zich zo in de omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes van de vlooien uit. De larven verbergen zich in donkere, warme plekken in huis. Ze voeden zich onder andere met huidschilfers van mensen en dieren. Na twee weken vormt de larve een cocon. Nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een bloedmaaltijd om vervolgens haar eitjes te leggen.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn bloedparasieten en voeden zich in principe met het bloed van jouw hond of kat. Een vlooienplaag ontstaat vaak wanneer er gedurende een bepaalde periode weinig tot geen activiteit in jouw huis is geweest, zoals het geval is wanneer je op vakantie bent. De coconnen met daarin de nieuwe vlooien rijpen in deze periode, maar komen niet uit door een gebrek aan trillingen in het huis. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie komen deze coconnen allemaal tegelijk uit. De vlooienplaag is een feit. Ook word jijzelf dan gebeten, want vlooien doen bij mensen soms een proefbeet.

Kan ik vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is onbegonnen werk. De bestrijdingsmiddelen die hiervoor in de vrije verkoop beschikbaar zijn, werken alleen als je er een vlo direct mee raakt. Eitjes en coconnen gaan niet dood en komen ongehinderd uit, waarna de cyclus weer van voren af aan begint. Professionele bestrijdingsmiddelen hebben een residuele werking, er blijft een onzichtbaar laagje achter. De nieuwe vlooien die uitkomen, gaan alsnog dood, zodra ze in contact komen met dit laagje. Op deze manier wordt de cyclus doorbroken en ben je effectief van je vlooienplaag af.

Professionele vlooienbestrijding in Amersfoort en omgeving

Voor een professionele vlooienbestrijding neem je vandaag nog contact op met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Amersfoort. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing tegen vlooien. Woon je in Amersfoort, Eemdijk, Nijkerk of ergens anders in de omgeving? Wij rekenen nooit voorrijkosten! Wij bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs binnen 24 uur. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze specialist.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!