Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Amersfoort
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
033 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Amersfoort

De boktor, ook wel huisboktor genoemd, is een houtborende keversoort. Het is echter niet de kever zelf, maar haar larven die de schade aan het hout veroorzaken. Zitten er ovale gaatjes in jouw houten constructie en zie je zaagsel (boormeel) op de grond? Schakel dan onze boktorbestrijders uit Amersfoort in.

24/7 directe hulp bij boktor

Wij bestrijden binnen 24 uur de boktor in jouw houten constructie, meubel of vloer. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Amersfoort, Eemdijk, Hooglanderveen en Scherpenzeel. Zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze specialist.

Schade door de boktor

Zoals eerder al gezegd, zijn het vooral de larven van de boktor die schade aanricht aan onze houten constructies. De larven worden tot wel tien jaar oud. Nadat ze uit het ei gekropen zijn, boren ze zich tot in de kern van het hout en eten ze zich vol met hout. Hiermee beschadigen ze het hout dusdanig, dat bijvoorbeeld een dakconstructie compleet verzwakt en onbetrouwbaar is.

Levenscyclus boktor

Na tien jaar verpoppen de larven zich. Als volwassen kever kruipen ze uit het hout, hierbij laten ze een ovaal gaatje achter. Dat is een typisch teken dat er boktor in het hout zit. Op het hout leggen ze vervolgens weer hun eitjes. Een volwassen boktorkever leeft slechts twee weken. Wanneer de boktor een volwassen kever is geworden, eten ze bijna niks meer. Ze richten zich volledig op de voortplanting.

Professionele boktorbestrijding in Amersfoort en omgeving

Om jouw boktorprobleem op te lossen, schakel je vandaag nog onze professionele boktorbestrijder uit Amersfoort in. Onze lokale ongediertebestrijders bestrijden dagelijks boktor in Amersfoort en omgeving. De schade door boktor kan enorm in de papieren lopen, een professional helpt je snel en efficiënt van de boktor af. Bel vandaag nog voor een afspraak, binnen 24 uur bestrijden wij boktor in heel Amersfoort en omgeving. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel 24/7 voor directe hulp of vrijblijvend advies. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Woudenberg.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website