Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Ongediertebestrijding voor huurders van Alwel

Hallo! Wij zijn ongediertebestrijden.com – Het vriendelijkste netwerk van gespecialiseerde ongediertebestrijders. Als partner van Alwel bieden we jou een snelle, betaalbare bestrijding op locatie. Huurders van Alwel ontvangen 10 euro korting op een professionele bestrijding en deze kan bijna altijd binnen 24 uur worden uitgevoerd. We helpen je graag van het ongedierte af met een vrijblijvend advies en/of een behandeling op locatie.

Afspraak maken

Muizen lokdoos van woningcorporatie

“Samen met ongediertebestrijden.com hebben we de handen ineen geslagen om te komen tot een mooie samenwerking waarbij we een mooie korting hebben weten te regelen voor onze klanten. Een typische win-win situatie!”

Caroline Loos, Alwel Woningbouw

Hoe werkt een bestrijding via ongediertebestrijden.com?

  • Meld het probleem

    Meld je probleem vrijblijvend via het formulier, de bestrijder neemt snel contact met je op om de mogelijke oplossing en eventuele kosten te bespreken.

  • Maak een afspraak

    Denk er rustig over na of maak direct een afspraak, we kunnen je bijna altijd binnen 24 uur helpen!

  • Aan de slag

    Onze toppers zijn al voorbereidingen aan het treffen om jouw probleem op te lossen! Vraag bij aankomst gerust om uitleg, ze hebben ervaring zat – en vinden het leuk om je te vertellen over hun werk.

Stap 1 van 2 - Probleem

Jouw gegevens zijn hier veilig

Veelgestelde vragen

Waarom een bestrijding via ongediertebestrijden.com?

Wij werken enkel met echte specialisten die al jarenlang ervaring in de branche hebben. Alwel geeft ons het vertrouwen om je te mogen helpen – en wij hebben daar een nette korting voor jou tegenover gezet – zonder addertjes onder het gras.

Bestrijden jullie alle soorten ongedierte?

Ja, eigenlijk wel. Er zijn beschermde diersoorten en duidelijke regels, waarden en normen om te zorgen dat we zorgen voor milieu- en mensvriendelijk handelen. Wij zijn zeker geen gifstrooiers of hobbyisten met een bijbaan ?.

Waarom is een professionele bestrijding beter?

Het grootste verschil zit hem in ervaring en specialisatie – Onze specialisten hebben een uitgebreide opleiding gehad en beschikken over jarenlange ervaring, sommige werken zelfs in een familiebedrijf met 3 generaties ervaring! De gebruikte middelen zijn vaak beter, sterker, hebben een langere nawerking en zijn minder schadelijk voor omgeving en milieu. Deze middelen zijn veelal niet verkrijgbaar zonder licentie – en die krijg je niet zonder een zware opleiding.

Kunnen jullie altijd?

Jazeker, meer dan 95% van onze spoedklussen worden dezelfde of volgende dag afgehandeld. Wij houden in onze planning altijd rekening met spoedklussen – het is ons werk.

Krijg ik garantie?

Dat kan per beestje en situatie verschillen. Bijvoorbeeld; een wespenbestrijding valt altijd onder een 100% seizoensgarantie. Stel je voor dat we een kakkerlakkenprobleem oplossen, maar de snackbar zorgt voor een nieuwe besmetting – daar kunnen we geen garantie op geven. Wel gaat van veel van onze professionele middelen een maandenlange nawerking uit. Onze bestrijders leggen het je graag eerlijk en helder uit.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!