Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0529-781123

Ongediertebestrijding Ommen

Last van ongedierte
in Ommen
13 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Ommen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Ommen Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Ommen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Ommen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0529-781123
Waar Bert werkt Werkgebied

Woon je in Ommen of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Ommen, Arriën, Dalfsen of Giethmen woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen.

Wat valt er onder Ommen?
 • Ommen
 • Arriën
 • Dalfsen
 • Giethmen
 • Laag Zuthem
 • Nieuwleusen
 • Punthorst
 • Stegeren
 • Vilsteren
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Ommen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Ommen
Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8

Ongedierte bestrijden in Ommen

Het maakt niet uit wat voor insect, knaagdier of ander ongedierte je tegenkomt, liever zie je ze helemaal niet. Ondanks dat het kleine gespuis er zo onschuldig uitziet, wil dat zeker niet zeggen dat ze dat ook zijn. Ongedierte dien je direct uit je huis te bestrijden, zodra je ze gesignaleerd hebt. Onze lokale professionals uit Ommen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en hebben voor elk soort ongedierteprobleem dan ook een oplossing. Binnen 24 uur bestrijden onze professionele ongediertebestrijders vakkundig jouw ongedierte. Of je nu in Ommen, Nieuwleusen, Punthorst of Dalfsen woont, wij hanteren voor een bestrijding een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Ongedierte

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die hinder, schade of irritatie veroorzaken in de nabijheid van mens en dier of als de soort een bedreiging voor de volksgezondheid vormt. Oftewel: ongedierte zorgt voor overlast. Voorbeeld van ongedierte dat hinder veroorzaakt, zijn mieren, wespen en motmuggen. Ongedierte als houtworm, muizen en papiervisjes zijn echte schadeveroorzakers aan onze eigendommen in huis. Bedwantsen en vlooien? Dat is nou typisch irritant ongedierte. Geen enkel soort ongedierte is hygiënisch, maar er zijn soorten die echt schadelijk zijn voor onze gezondheid. Denk hierbij aan ratten en kakkerlakken. Daarbij verstopt ongedierte zich vaak op plekken waar wij niet bij komen, waardoor het lastig is ongedierte te vinden, laat staan ze te bestrijden. Wees snel met het inschakelen van professionele hulp als je ongedierte hebt gesignaleerd. Ongedierte plant zich namelijk ontzettend snel voort, waardoor de overlast alleen maar erger wordt en je binnen de kortste keren een hele plaag hebt.

Professionele ongediertebestrijding in Ommen en omgeving

Heb je last van ongedierte? Wacht niet langer! Neem direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je huis er weer binnen no-time ongediertevrij uitziet. Onze professionele ongediertebestrijders uit Ommen hebben altijd een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. We zijn niet alleen in Ommen actief, maar ook in Nieuwleusen, Punthorst en Dalfsen voeren we vakkundige bestrijdingen uit. Binnen 24 uur bestrijden wij snel en effectief het ongedierte bij jou thuis. Altijd tegen een vaste, lage prijs. Spoed- of voorrijkosten kennen wij niet. Bel nu met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Liever gebeld worden? Laat dan je gegevens hier achter. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Ommen

Een bedwants wordt ook wel een wandluis, bedluis of bedbug genoemd. Het ongedierte wordt niet zonder reden zo genoemd. Een bedwants bevindt zich graag in jouw bed dichtbij jou in de buurt. Een bedwants houdt zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met het bloed van mensen (of dieren). Eenmaal verzadigd, gaan ze weer terug naar hun donkere schuilplaatsen. Bedwantsen verspreiden en breiden zich gemakkelijk uit. Om te voorkomen dat jouw bedwantsenprobleem uitgroeit tot een echte plaag schakel je onze professionele bedwantsenbestrijders uit Ommen in. Wij hebben de benodigde kennis en jarenlange ervaring in het bestrijden van bedwantsen. Ook als je in Nieuwleusen, Punthorst of Dalfsen woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jou bedwantsenprobleem. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist.

Bedwantsen herkennen

Je herkent de bedwants in huis op verschillende manieren. Bedwantsen houden niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen rondom jouw bed. Bij sporen van een bedwants moet je denken aan bruinzwarte puntjes op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels of donkere vervellingshuidjes tussen de naden van je matras. De bruinzwarte puntjes zijn uitwerpselen van de bedwants. Een beet van de bedwants lijkt op een gewone muggenbult. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend. Sommige mensen zijn overgevoelig, waardoor er bij hen grote, rode bulten ontstaan. De eerste tekenen waaraan je herkent dat je met bedwantsen te maken hebt, zijn de bulten op je lichaam waar je ’s ochtends mee wakker wordt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Ommen en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed en wil je daar meteen vanaf? Schakel onze professionele bedwantsenbestrijders uit Ommen in. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale professionals is een snelle, effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Voor een vaste, lage prijs bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Ons werkgebied is heel Ommen en omgeving, dus ook als je in Nieuwleusen, Punthorst of Dalfsen woont, komen wij bij je langs zonder voorrijkosten te rekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de bedwantsen in jouw bed. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze bedwantsenspecialist.

Boktor bestrijden Ommen

De boktor is een houtborende keversoort. Hij wordt ook wel huisboktor genoemd en zorgt voor veel schade. Veel mensen denken dat de boktorkever de schade aanricht, maar in werkelijkheid is dit de larve van de boktor. De larven maken ovale gaatjes in de houten constructies van je huis en brengen op die manier veel schade toe. Neem direct contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Ommen om zo snel mogelijk van je boktorprobleem af te komen. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals bij jou op de stoep voor het bestrijden van jouw boktor. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor bestrijding in Ommen en omgeving. Neem ook contact met ons op als je in Punthorst, Dalfsen of Vilsteren woont.

Levenscyclus boktor

De larven van een boktor groeien tien jaar tot ze zich verpoppen. Wanneer ze volwassen kevers zijn, kruipen ze uit de kern van het hout. Daarbij laten ze een klein ovaal gaatje achter. Dit ovale gaatje is dus een teken van de aanwezigheid van boktor. De boktor legt zijn eitjes op het hout waar vervolgens weer larven uit komen. Het proces herhaalt zich telkens weer. Een volwassen kever leeft niet langs. De belangrijkste taak van een boktorkever is voortplanting en hier focussen ze zich dan ook volledig op.

Schade door boktor

Het is bekend dat niet de boktorkever, maar vooral de boktorlarve de schade aanricht aan het hout in je huis. Larven boren zich tot in de kern van het hout, waar ze zich helemaal vol met hout eten. De schade die de boktor in de tien jaar dat ze er zitten aanrichten, is enorm. Complete houten constructies worden vernield, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.

Professionele boktorbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van boktor af wilt, is het van belang om direct actie te ondernemen. Bespaar veel tijd, geld en moeite en laat de boktor zo snel mogelijk bestrijden. Neem direct contact op met onze professionele boktorbestrijder uit Ommen. Wij hebben jarenlange ervaring in de bestrijding van de boktor en hebben dan ook binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook in Punthorst, Dalfsen en Vilsteren. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. Bel ons nu via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Houtworm bestrijden Ommen

Last van houtworm? Houtworm zijn vervelende beestjes die je zo snel mogelijk wilt bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijders uit Ommen helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Ook wanneer je in Dalfsen, Vilsteren of Arriën woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij hanteren wij een vaste, lage prijs en rekenen wij geen voorrijkosten. Neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

De houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die leven van hout. Deze larven richten allemaal veel schade aan. Je houten constructies zijn niet veilig en gevaarlijke situaties zijn het gevolg. De meest bekende houtworm is de gewone houtwormkever, ook wel doodskloppertje. Dan bestaat er nog de bonte knaagkever of bonte klopkever. Een laatste soort is de huisboktor, deze richt ook veel schade aan.

Houtworm herkennen

De aanwezigheid van een houtworm is gemakkelijk te zien, maar helaas moeilijker te bestrijden. Houtworm is te herkennen aan de sporen die de larven achterlaten. Kleine, ronde gaatjes zijn het resultaat als houtworm zich in je hout bevindt. Ook herken je houtworm als er boormeel rondom deze gaatjes is te zien. Hele houten constructies worden verzwakt. Het echt tegenkomen van een kever of larve komt echter vrijwel nooit voor.

Professionele houtwormbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je last hebt van houtworm is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Aangerichte schade is vaak onherstelbaar en zorgt tevens voor gevaarlijke situaties. Onze professionele houtwormbestrijders uit Ommen zijn 24/7 beschikbaar en helpen je binnen 24 uur van je houtwormprobleem af. Wij beschikken over de ervaring, kennis en kunde om jouw houtworm snel en effectief te bestrijden. Niet alleen in Ommen staan wij voor je klaar. Ook als je in Dalfsen, Vilsteren of Arriën woont, bieden onze lokale professionals 24/7 directe hulp. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Kakkerlakken bestrijden Ommen

Kakkerlakken, het zijn de vieze beesten die je zo snel mogelijk je huis uit wilt hebben. Bel hiervoor direct met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Ommen en wij helpen je binnen 24 uur van jouw kakkerlakkenprobleem af. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en binnen no-time de oplossing. Ook in de omgeving van Ommen staan wij voor je klaar. Dus ook wanneer je in Vilsteren, Arriën of Stegeren woont, komen onze bestrijders voor een vaste, lage prijs bij je langs. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Leven van een kakkerlak

Hoe leeft een kakkerlak nu eigenlijk? Kakkerlakken hebben maar weinig voedsel nodig. Ze zijn alleseters en kunnen op een vetdruppel een maand leven. Kakkerlakken leven op donkere, warme plaatsen en dragen hun eitjes uitwendig. Dit eipakketje draagt zo’n 32 jonge kakkerlakken die allemaal tegelijk uit komen. Jonge kakkerlakken zijn binnen twee maanden geslachtsrijp en klaar om zichzelf voort te planten.

Kakkerlakkenplaag

Een kakkerlakkenplaag is gemakkelijk te herkennen. Het beestje laat een sterke, onaangename geur achter in huis. Ook de uitwerpselen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze zien eruit als koffiedik dat je overal in hoeken, naden en kieren kan vinden. Kakkerlakken houden niet van licht, dus je ziet ze overdag niet snel. Een kakkerlak plant zich enorm snel voort. Het is daarom van belang dat de kakkerlak zo snel mogelijk bestreden wordt.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Ommen en omgeving

Laat kakkerlakken zo snel mogelijk bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Ommen helpen je graag met de vakkundige bestrijding van jouw kakkerlakkenplaag. Door onze jarenlange ervaring in ongediertebestrijding beschikken wij over de kennis en kunde om jouw kakkerlakkenprobleem binnen 24 uur op te lossen. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook wanneer je in Vilsteren, Arriën of Stegeren woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je graag directe hulp. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan hoor je direct van ons.

Mieren bestrijden Ommen

Iedereen heeft wel eens last van mieren. In je tuin, maar ook in je huis. Mieren zijn vervelend en het bestrijden van de mier is dan ook iets dat zo snel mogelijk moet plaatsvinden. Onze professionele mierenbestrijders uit Ommen helpen jou hier graag bij. Ook wanneer je in Arriën, Stegeren of Laag Zuthem woont, bieden onze lokale professionals binnen 24 uur een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Het ontstaan van mieren

Mieren leven in kolonies en passen zich gemakkelijk aan hun vele leefomgevingen aan. Er zijn verschillende soorten mieren die overal in de wereld voorkomen. Ze bouwen hun nesten in de grond of in holle boomstammen. Ze gaan vaak in een rijtje op zoek naar voedsel. De eerste mier creëert een reukspoor langs de voedselbron. Andere mieren volgen dit spoor en lopen in rijen heen en weer vanaf de voedselbron. Door dit reukspoor is het gemakkelijk voor de mier om voedselbronnen te vinden en binnen korte tijd staan ze in je keuken.

Zelf bestrijden van mieren

Vaak proberen mensen mieren zelf te bestrijden. Helaas is een mierenlokdoosje vaak niet genoeg. Waarom werken deze mierenlokdoosjes nu niet? In mierenlokdoosjes zit een geurstof die mieren aantrekt. Die geurstof bestaat uit feromonen die mieren zelf uitscheiden. Feromonen zijn onweerstaanbaar voor mieren en is een seksuele lokstof. De mierenlokdoos heeft dus een aantrekkende werking op mieren en zorgt zelden voor een effectieve bestrijding.

Professionele mierenbestrijding in Ommen en omgeving

Mierennesten dienen direct bestreden te worden. Neem voor een snelle, effectieve bestrijding dan ook contact op met een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Onze professionele mierenbestrijders uit Ommen hebben altijd een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep het mierennest vakkundig te bestrijden. Ook in Arriën, Stegeren of Laag Zuthem. Onze lokale professionals hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht dus niet langer en bel direct met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Motmuggen bestrijden Ommen

Ondervind je veel overlast van motmuggen? Onze professionele motmuggenbestrijders uit Ommen bieden jou 24/7 directe hulp. Als je nu contact met ons opneemt, zijn wij binnen 24 uur ter plaatse met een vakkundige oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Ommen ongedierte snel en effectief bestrijden, zijn we ook actief in de omgeving, zoals in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Motmuggen

Een motmug is een klein, dichtbehaard insect die je vooral tegenkomt bij lekker warm weer. Motmuggen zijn vooral te herkennen aan hun hartvormige vleugels, welke lijken op die van een vlinder. Motmuggen leven in de buurt van rottend, organisch materiaal met stilstaand water. Deze leefomstandigheden vind je vooral in lekkende of verstopte riolen en afvoerleidingen, in regentonnen en in dakgoten. Motmuggen leggen hun eitjes in deze drab.

Last van motmuggen?

De motmug legt per keer wel zo’n tweehonderd eitjes. Na enkele dagen komen deze eitjes al uit. Een plaag van motmuggen is dus zo gevormd en veroorzaakt met deze hoeveelheid enorme overlast. Motmuggen dragen veel bacteriën bij zich, omdat ze in vieze omstandigheden leven. Een motmug is dus met name erg schadelijk bij jou thuis in de keuken, in de gezondheidszorg, bij restaurants of in de voedingsmiddelenindustrie. De aanwezigheid van motmuggen heeft altijd een oorzaak. Naast dat je motmuggen dient te bestrijden, dient ook de oorzaak te worden opgelost. Denk hierbij aan een lek of verstopping.

Professionele motmuggenbestrijding in Ommen en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele motmuggenbestrijder in te schakelen. En die hebben wij! Onze lokale professionals uit Ommen zijn dagelijks werkzaam in Ommen en omgeving en bestrijden dus ook jouw ongedierte als je in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen woont. Binnen 24 uur zorgen ervoor dat de motmuggen en hun eitjes vakkundig worden verwijderd. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Ovenvisjes bestrijden Ommen

Onze lokale professionals uit Ommen bestrijden dag in dag uit ovenvisjes. Woon je in Ommen, Punthorst, Dalfsen, Vilsteren of ergens anders in de omgeving en heb je last van ovenvisjes? Vind je ze vies en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn binnen 24 uur ter plaatse met de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze service is snel en effectief tegen een vaste, lage prijs. Daarbij hanteren wij geen voorrijkosten. Voor een vakkundige bestrijding op maat zijn wij 24/7 bereikbaar. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes…

Net als papiervisjes en zilvervisjes horen ovenvisjes tot de franjestaarten. In eerste instantie lijken deze insecten veel op elkaar qua uiterlijk. Alleen met een geoefend oog zijn de verschillen tussen deze drie te zien. Het ovenvisje komt in ons land nog maar weinig, maar wel steeds maker voor. In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes die erg vaak in onze huizen te vinden zijn. Dat komt omdat de huizen van tegenwoordig zo goed geïsoleerd zijn, waardoor dit de perfecte leefomgeving is voor deze twee franjestaarten. Dus de enige plek waar ovenvisjes een kans maken, is in ruimtes waar warme ovens of cv-ketels zijn bijvoorbeeld.  Het ovenvisje overleeft namelijk alleen maar in warme omstandigheden. Temperaturen van boven de vijfentwintig graden vinden ze het fijnst. Ovenvisjes leven vaan koolhydraten, dus eten graag ons voedsel, maar ook papier, textiel en behang. Ze zijn dus wel degelijk schadelijk voor onze omgeving.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Ommen en omgeving

Heb je veel overlast van deze beestjes? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Ommen voeren dagelijks bestrijdingen tegen ovenvisjes uit. Laat je helpen door onze lokale professionals in Zevenbergen en omgeving, zoals Punthorst, Dalfsen of Vilsteren. Wij bieden je binnen 24 uur een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze ongediertebestrijders werken voor vaste, lage prijzen en hanteren geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu!

Papiervisjes bestrijden Ommen

Papiervisjes zijn erg vervelend ongedierte die je liever niet in huis wilt hebben. Ze voeden zich namelijk met koolhydraten. Dat zit niet alleen in voedsel, maar ook in papier en textiel. Ze zijn dus in staat om flinke schade aan belangrijke documenten en jouw kleding en toe te brengen. Heb jij papiervisjes in je huis, archief of museum? Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Ommen helpen jou hiervan af. Onze lokale professionals hebben veel ervaring in het bestrijden van ongedierte, waaronder papiervisjes. Binnen 24 uur bieden we je een snelle, effectieve oplossing. Ook in de wijde omgeving van Ommen, zoals Dalfsen, Vilsteren en Arriën. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wat zijn papiervisjes eigenlijk?

De papiervisjes voeden zich met koolhydraten, wat ze vooral vinden in papier en textiel. Ze zijn daarom funest voor boeken- en kledingkasten, archieven en musea. Papiervisjes leven op donkere plaatsen, bijvoorbeeld tussen de bladzijden van een boek, achter het behang of in je kledingkast. Gedurende hun verblijf brengen ze ernstige schade toe aan jouw dierbare spullen. Ze eten belangrijke documenten op, laten je behang van de muur krullen en maken gaten in je kleding. Vooral wanneer papiervisjes zich bevinden in een archief of museum loopt de schade enorm op. In zulke omgevingen is het verstandig om continu op de aanwezigheid van papiervisjes te monitoren.

Hoe herken je papiervisjes?

Papiervisjes behoren tot een bepaalde groep, franjestaarten genaamd. Hier behoren ook ovenvisjes en zilvervisjes toe. Papiervisjes worden vaak verward met zilvervisjes en ovenvisjes. Ze lijken qua uiterlijk dan ook veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk kleine verschillen tussen deze soorten. Voor het ongeoefende oog is het echter vrij lastig om te bepalen of je te maken hebt met papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes. Nog een reden om onze ervaren ongediertebestrijders in te schakelen. Wij stellen vast met welk ongedierte je te maken hebt en helpen je er op snelle, effectieve wijze van af. Zo heb je snel duidelijkheid en krijg je meteen een bestrijdingsplan op maat.

Professionele papiervisjesbestrijding in Ommen en omgeving

Het bestrijden van papiervisjes is een lastig karwei. Dit vraagt om een grondige, nauwkeurige, maar vooral professionele aanpak. Onze lokale professionals uit Ommen maken hiervoor graag een bestrijdingsplan op maat. Uiteraard beschikken wij over de benodigde kennis, kunde en middelen voor een professionele papiervisjesbestrijding. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en dan starten we binnen 24 uur met het vakkundig bestrijden van jouw papiervisjesprobleem. Dus woon jij in Ommen, Dalfsen, Vilsteren of Arriën? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze specialisten. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen nooit voorrijkosten.

Ratten bestrijden Ommen

Ratten zijn ontzettend hinderlijk ongedierte om in huis hebben. Ze zijn niet alleen in staat om veel schade aan te richten, maar vormen ook een gevaar voor de gezondheid van mensen en dieren. Ratten dragen namelijk allerlei verschillende soorten virussen, bacteriën en parasieten met zich mee. Schakel daarom bij overlast van een rattenplaag direct een ervaren ongediertebestrijder in. Voor een afspraak binnen 24 uur ben je bij onze professionele rattenbestrijders uit Ommen aan het juiste adres. Wij bestrijden dagelijks ratten in Ommen en omgeving, dus ook in Vilsteren, Arriën en Stegeren bieden wij jou 24/7 directe hulp. We zijn 24/7 bereikbaar om jou een oplossing te bieden voor jouw rattenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten ben je er in een mum van tijd van verlost.

Heb ik ratten?

Verschillende signalen duiden op de aanwezigheid van ratten. Aangezien ratten schuwe beesten zijn, zijn ze vooral ’s nachts actief. Overdag zie je ze eigenlijk amper. Wanneer ze ’s nachts actief zijn, laten ze allerlei sporen achter, zoals hun uitwerpselen. Deze zijn donkerbruin van kleur en ongeveer één tot twee centimeter lang. De tanden van ratten groeien constant en om ze scherp en kort te houden, knagen ze overal aan. Deze knaagschade is dus ook een teken dat je last van ratten hebt. Tot slot herken je hun aanwezigheid aan de sterke, ammoniak-achtige geur die ze verspreiden.

Zijn ratten schadelijk?

Doordat ratten continu knagen, brengen ze ernstige schade toe. Dit is niet alleen nadelig voor je spullen, maar levert ook veel gevaarlijke situaties op. Ratten knagen namelijk ook aan kabels en draden, wat kortsluiting veroorzaakt met zelfs brand als gevolg. Daarnaast zijn ratten ook schadelijk voor je gezondheid, het zijn namelijk dragers van verschillende ziektes. Wanneer je hun uitwerpselen aantreft, is het belangrijk om er niet met je handen aan te zitten. Contact hiermee zorgt voor schadelijke aandoeningen als hersenvliesontsteking.

Hoe ontstaat een rattenplaag?

Ratten zijn in staat zich in een mum van tijd voort te planten. Een rattenplaag ontstaat gemakkelijk doordat de aanwezigheid van één rat vaak niet wordt opgemerkt. Pas wanneer meerdere ratten jouw huis bewonen, ga je overlast ervaren. De rattenplaag is dan vaak al een feit en is lastig zelf te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Ommen en omgeving

Heb je het sterke vermoeden dat je last hebt van ratten in je huis of bedrijfspand? Laat de schade niet oplopen en neem snel contact op met onze professionele rattenbestrijder uit Ommen! Onze lokale professionals komen binnen 24 uur bij je langs om het probleem te inspecteren en vakkundig te verhelpen. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven. In Ommen, maar ook in de omgeving, zoals Vilsteren, Arriën en Stegeren staan we voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten. Twijfel bij overlast niet en bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Vlooien bestrijden Ommen

Stel je voor, je komt net terug van vakantie en je huis woedt zich in een vlooienplaag. Erg vervelend en bovendien lastig van af te komen. Gelukkig is directe hulp dichtbij. Onze professionele vlooienbestrijders uit Ommen staan 24/7 voor je klaar met een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Dit geldt als je in Ommen woont, maar ook in Arriën, Stegeren en Laag Zuthem bestrijden onze lokale professionals binnen 24 uur vakkundig jouw vlooien. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer.

Hoe leven vlooien?

Vlooien verstoppen zich op de huid van jouw huisdier en leggen daar wel honderd eitjes per dag in. Meestal vallen deze eitjes vrijwel direct van het lichaam af en verspreiden zich op die manier in de omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes van de vlooien uit. De larven verbergen zich dan in warme, donkere plekjes in jouw huis en voeden zich met huidschilfers van mensen en dieren. Wanneer er twee weken zijn verstreken, vormt de larve een cocon. Nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een bloedmaaltijd om vervolgens haar eitjes te leggen, en zo is de cyclus weer rond.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn zogeheten ‘bloedparasieten’ en voeden zich met het bloed van jouw hond of kat. De vraag is echter, wanneer ontstaat een vlooienplaag? Dit gebeurt vaak wanneer er gedurende een bepaalde periode weinig tot geen activiteit in jouw huis is geweest, zoals wanneer je op vakantie bent. Gedurende die periode rijpen de coconnen met daarin de nieuwe vlooien. Door het gebrek aan trillingen in huis komen ze echter niet uit. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie, komen alle coconnen ineens tegelijkertijd uit. Dan is een vlooienplaag een feit.

Kan je vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is onbegonnen werk. Er zijn wel degelijk bestrijdingsmiddelen tegen vlooien in de verkoop, maar deze werken enkel wanneer de vlo er direct mee in contact komt. De eitjes en coconnen gaan niet dood en komen alsnog uit, waarna de cyclus weer van voor af aan begint. Professionele bestrijdingsmiddelen hebben een residuele werking; er blijft dan een onzichtbaar laagje achter. Op deze manier gaan de nieuwe vlooien alsnog dood wanneer zij uitkomen en met dit laagje in contact komen. Alleen op deze manier wordt de cyclus doorbroken en ben je effectief van de vlooienplaag verholpen.

Professionele vlooienbestrijding in Ommen en omgeving

Heb jij last van vlooien? Bespaar jezelf de tijd en moeite en neem direct contact op met onze professionele vlooienbestrijders uit Ommen. Voor een afspraak binnen 24 uur zijn wij ieder moment van de dag te bereiken. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten te rekenen, bieden we jou een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. In Ommen, maar ook in Arriën, Stegeren, Laag Zuthem of andere plaatsen in deze omgeving staan we 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer. Of laat direct terugbellen door onze lokale professionals.

Wespen bestrijden Ommen

Heb jij een wespennest ontdekt rondom je huis? Probeer deze nooit zelf te verwijderen! Schakel in plaats daarvan de hulp in van onze professionele wespenbestrijders uit Ommen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jou op een veilige manier van de wespen te verhelpen. Wij zijn werkzaam in heel Ommen en omgeving, dus ook in Stegeren, Laag Zuthem en Giethmen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor het vakkundig bestrijden van een wespennest en wij hanteren daarvoor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen we geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze lokale professionals.

Hoe vind je het wespennest?

In het voorjaar begint de wespenkoningin met het bouwen van een wespennest. Hiervoor zoekt ze een plek die goed verstopt zit. Dit kan bijvoorbeeld ergens hoog in een boom zijn, maar ook kiest ze hier vaak de grond, jouw spouwmuur of dak voor. Wanneer het nest eenmaal op zijn plek zit, zie je hier vele wespen steeds druk in en uit vliegen. Het wespennest zelf zie je echter vaak niet. Heb jij een nest in je huis of tuin? Geen nood. Deze bestrijden onze ongediertebestrijders snel en effectief. Wespen gebruiken een nest nooit opnieuw, dus wanneer het nest bestreden is, is het verwijderen in principe onnodig.

Kan je een wespennest zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van een wespennest is sterk af te raden. Wespen worden erg agressief en twijfelen dan niet twijfelen om direct te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Ze vallen je zelfs in een zwerm aan, waardoor jij achterblijft met meerdere steken. Stop ook nooit de invliegopening dicht, wespen zoeken dan een andere uitweg. Met hun sterke kaken vreten ze zich gemakkelijk een weg door beton en baksteen en komen zo jouw huis binnen. Het gevolg is dan een zeer agressieve zwerm van wespen binnen in je huis. Genoeg reden om het zelf bestrijden achterwege te laten en professionele hulp in te schakelen.

Professionele wespenbestrijding in Ommen en omgeving

Wanneer je onze professionele wespenbestrijders uit Ommen inschakelt, zijn de wespen binnen 24 uur bestreden. Dit altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dit geldt in Ommen, maar ook als je in Stegeren, Laag Zuthem of Giethmen woont, staan we direct voor je klaar. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak of voor meer informatie. Ook kun je je gegevens hier achterlaten, dan bellen we je terug.

Zilvervisjes bestrijden Ommen

Zilvervisjes in huis zijn erg vervelend. Het ergste is ook nog dat ze zich in een mum van tijd voortplanten en verspreiden. Gelukkig kun je bij overlast van dit soort ongedierte vandaag nog de hulp inschakelen van onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Ommen. Na het maken van een afspraak zijn we binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden we de zilvervisjes op vakkundige wijze. Altijd tegen een vaste, lage prijs. In Ommen, maar ook in Laag Zuthem, Giethmen of Nieuwleusen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, dus bel bij overlast van zilvervisjes met ons telefoonnummer.

Hoe leven zilvervisjes?

Plekken waar het warm en vochtig is, daar zijn zilvervisjes het liefst. De reden dat ze zich zoveel in onze huizen bevinden, is omdat we onze woningen steeds beter isoleren. Zo vormt jouw huis de ideale leefomgeving voor deze beestjes. Ze verstoppen zich in de donkere naden en kieren van je huis. Je ziet ze soms wegschieten als je plotseling het licht aan doet. Daarnaast vind je ze ook achter het behang, in je kleding of tussen je boeken, omdat ze graag papier en textiel eten. Wanneer je er één ziet, zijn er vaak meer, ze planten zich namelijk razendsnel voort.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes dragen ziekmakende bacteriën bij zich en veroorzaken in sommige gevallen allergische reacties. Opmerkelijk is dat ze wel graag in een schone omgeving leven. Toch wil je bij het aantreffen van zilvervisjes in huis hier iets aan doen. Veel mensen vinden het een vies idee dat deze beestjes in hun huis wonen en willen er graag zo snel mogelijk vanaf.

Gaan zilvervisjes vanzelf weg?

Helaas gaan zilvervisjes niet zomaar weg. Ze overleven namelijk met gemak een jaar lang zonder voedsel en worden wel drie tot acht jaar oud. In die tijd blijven ze zich ongestoord voortplanten. Je verstoort dit proces door de temperatuur en luchtvochtigheid sterk te verlagen. Dit verslechtert de leefomstandigheden voor de zilvervisjes. Deze nieuwe omstandigheden vormen echter voor ander ongedierte weer de ideale omstandigheden. Ook is het verlagen van de temperatuur in huis niet echt comfortabel. Heb je een parketvloer? Dan is een lage luchtvochtigheid ook niet ideaal voor het behoud van je houten vloer.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Ommen en omgeving

Ben jij de zilvervisjes helemaal zat? Gelukkig is hulp niet ver