Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Henk is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0320-781123

Ongediertebestrijding Lelystad

Last van ongedierte
in Lelystad
15 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Henk en maak direct een afspraak.

Bel direct met Henk

Stuur een mail

Stuur een mail en Henk neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Henk belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Lelystad

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Lelystad Expert aan het woord

Mijn naam is Henk Hortensius van Hortensius Habitat Management. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Lelystad. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Henk Hortensius
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Lelystad

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Henk van Hortensius Habitat Management is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Henk en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Henk kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0320-781123
Waar Henk werkt Werkgebied

Woon je in Lelystad of omgeving, dan staan Henk en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Lelystad woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Henk is actief in omgeving Doorn, Lelystad, Almere, Amersfoort.

Wat valt er onder Lelystad?
 • Lelystad
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Lelystad? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Lelystad
Klanten over Hortensius Habitat Management 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6

Ongedierte bestrijden in Lelystad

Overal waar je bent, kom je ongedierte tegen en veroorzaken een hoop overlast. Niet alleen is ongedierte onhygiënisch en hinderlijk, ook veroorzaken ze veel schade aan zowel je huis als gezondheid. En zonder dat je er erg in hebt, vermenigvuldigen ze zich binnen no-time tot een heuse plaag. Onze ongediertebestrijders uit Lelystad zijn binnen 24 uur op locatie om jou van je ongedierte af te helpen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om voor ieder ongedierteprobleem en oplossing te vinden. Ook als je buiten Lelystad woont, bestrijden wij 24/7 jouw ongedierte tegen een vast, laag tarief en hanteren wij geen spoed- of voorrijkosten. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Lelystad. Wil je een afspraak maken of liever eerst wat meer informatie of enkel vrijblijvend advies? Bel dan met ons telefoonnummer.

Gezondheidsschade

Ongedierte in huis zorgt voor overlast. Ook voor je gezondheid is ongedierte schadelijk. Ze zorgen voor onhygiënische situaties door de verspreiding van hun uitwerpselen en urine. Daarnaast is veel ongedierte ook drager van vele ziektekiemen, bacteriën en schimmels.

Materiële schade

Neem bijvoorbeeld ratten of muizen met al hun geknaag aan voedsel en spullen. Door het knagen aan kabels kan zelfs kortsluiting ontstaan en brand veroorzaken. Ook houtworm vreet zich tot de kern van hout en tast zo hele houten constructies aan met instortingsgevaar als gevolg. Insecten als papiervisjes en zilvervisjes tasten waardevolle spullen, zoals boeken en fotoalbums aan.

Irriterend

Veel ongedierte werkt ook irriterend. Denk hierbij aan wespen die pijnlijk steken, maar ook allergische reacties bij mensen veroorzaken. Ook zijn er parasitaire insecten die ons bijten en zich voeden met ons bloed, zoals vlooien en bedwantsen. Jeukende bulten met een geïrriteerde huid met gevolg.

Professionele ongediertebestrijding in Lelystad en omgeving

Ongedierte in huis is dus op verschillende manieren hinderlijk. Heb jij last van ongedierte in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Neem dan direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Lelystad. Wij zorgen binnen no-time voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse, hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Weet je niet precies met welke soort ongedierte je te maken hebt? Geen probleem, wij komen langs voor een uitgebreide determinatie en inspectie van jouw ongedierte. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer. Wil je liever door ons benaderd worden? Laat dan hiernaast je gegevens achter en je hoort direct van ons. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Lelystad

Doordat er een groeiende vraag is naar tweedehands meubelen en doordat de bevolking steeds reislustiger is, is er ook een toename van bedwantsen in Nederland. Een bedwants wordt ook wel wandluis of bedbug genoemd en is zeer lastig te bestrijden. Wij raden je dan ook aan om de bedwantsen altijd door een ervaren ongediertebestrijder te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Lelystad bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Lelystad en omgeving om bedwantsen te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze specialist.

Bedwantsen in bed?

Bedwantsen zijn moeilijk te vinden en het is bovendien lastig om ze te herkennen. Op het moment dat je last hebt van veel jeuk, rode bulten op je lichaam en bloedvlekjes in bed, heb je te maken met bedwantsen. Overdag houden ze zich schuil in kieren en naden rondom je bed. ’s Nachts komen ze tevoorschijn om zich met jouw bloed te voeden waarna ze terugkeren naar de kieren en naden om eitjes te leggen. Zo ontstaat binnen korte tijd een echte bedwantsenplaag.

Bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk een onmogelijke klus. Ze zijn een hardnekkig soort ongedierte. De mensen die zelf de bedwantsen uit hun huis proberen te verwijderen, hebben meestal weinig succes. De bestrijding van bedwantsen vereist namelijk specifieke vakkennis, wat een ervaren professional uit de buurt kan bieden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Lelystad en omgeving

Wij raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Lelystad als je denkt een bedwantsenplaag te hebben. Onze lokale professionals zorgen voor volledige uitroeiing van de bedwants, zodat je weer kunt genieten van een zorgeloze nachtrust. Wij komen binnen 24 uur langs om jouw bedwantsen op een vakkundige manier te bestrijden. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Ook belt onze bedwantsenspecialist je direct terug als je je gegevens hiernaast achterlaat.

Boktor bestrijden Lelystad

De huisboktor is een kever die eitjes legt op onbewerkt hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. Ze blijven hier tot wel tien jaar zitten. In die tijd boren ze zich een weg door het hout, een spoor van vernieling achterlatend. Het is dus belangrijk om boktor zo snel mogelijk te bestrijden om verdere schade te voorkomen. Denk jij dat boktor de houten constructie van jouw woning of schuur aantast? Schakel voor een vakkundige bestrijding onze professionele boktorbestrijders uit Lelystad in. Wij zijn dagelijks actief in Lelystad en omgeving om boktor snel en effectief te bestrijden. Wij bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij doen dit altijd tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct met ons telefoonnummer voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Last van boktor?

Een symptoom dat wijst op de aanwezigheid van de huisboktor zijn kleine, ovale gaatjes in het hout. Dan weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt de boktor actief en zijn zelfs goed te horen wanneer ze zich een weg door het hout banen. Wanneer je ook boormeel – zaagselachtige uitwerpselen – bij de kleine gaatjes vindt, is het zeker dat er boktor zit. Zodra je deze symptomen ziet, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte. Dan moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Schade door boktor

De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Ze laten een spoor van vernieling achter, terwijl ze zich een weg boren door het hout. De boktorlarven gaan, in tegenstelling tot houtwormlarven, door tot in de kern van het hout. De schade aan een vloer, meubel of andere houten constructie wordt enorm groot en kan zelfs leiden tot totale vernieling. Constructies worden onbetrouwbaar en staan op instorten. Beperk de schade door boktor, herken een besmetting van boktor tijdig en schakel zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt in.

Professionele boktorbestrijding in Lelystad en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor het effectief bestrijden van boktor zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Je doet er verstandig aan om dit werk over te laten aan onze professionele boktorbestrijder uit Lelystad. Voorkom vergaande schade aan jouw eigendommen en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor vakkundig bestrijden. In Lelystad en omgeving opereren wij voor vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je nu door onze boktorspecialist terugbellen.

Houtworm bestrijden Lelystad

Houtworm is de verzamelnaam voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. De schade die houtwormlarven aanrichten aan houten constructies is enorm. Het bestrijden van houtworm is een klus die je het beste overlaat aan een professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Lelystad bestrijden dagelijks houtworm in Lelystad en omgeving. Wij bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij hanteren altijd een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel dus direct voor een afspraak met ons telefoonnummer. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie over het bestrijden van ongedierte bel je ons.

De levenscyclus van houtworm

Volwassen houtwormkevers leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en voeden zich hiermee. De houtwormlarven leven tot wel tien jaar lang in het hout terwijl ze letterlijk een spoor van vernieling achterlaten. Wanneer de larven groot genoeg zijn, verpoppen zij zich tot volwassen houtwormkever. Deze kruipt uit het hout en laat een klein, rond gaatje achter. De houtwormkever legt weer haar eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Als jouw houten constructie houtworm bevat, gaat dit dus niet vanzelf over. Schakel zo snel mogelijk ervaren ongediertebestrijder in.

Professionele houtwormbestrijding in Lelystad en omgeving

De meest snelle en effectieve oplossing voor het bestrijden van jouw houtworm is het inschakelen van onze professionele houtwormbestrijder uit Lelystad. Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm vakkundig te bestrijden. Ook ontvang je na de behandeling een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Lelystad en omgeving, waaronder de houtworm. Wij hanteren altijd vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Daarnaast bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden Lelystad

Kakkerlakken worden door velen gezien als vieze, kruipende beestjes die je absoluut niet wil in je huis of bedrijfspand. Dit is volkomen terecht, want een kakkerlakkenplaag brengt vele risico’s met zich mee. Laat daarom de kakkerlakken zo snel mogelijk vakkundig bestrijden door onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Lelystad. Wij hebben jarenlange ervaring in de bestrijding van kakkerlakken en andere soorten ongedierte. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ongedierte in Lelystad en omgeving. Wij staan 24/7 voor je klaar met de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Het bestrijden van ongedierte lukt ons altijd binnen 24 uur in heel Lelystad en omgeving. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel daarom nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Een kakkerlakkenplaag brengt veel risico’s met zich mee, doordat ze erg schadelijk voor zowel de gezondheid van mens als dier zijn. Kakkerlakken produceren bijvoorbeeld een enorm stinkende geur die blijft hangen op alle plaatsen waar ze zijn geweest. Ook zijn kakkerlakken dragers van ernstige ziekten, zoals dysenterie, tyfus en salmonella. En alsof dit nog niet genoeg is, zorgen de uitwerpselen van de kakkerlak voor eczeem, allergieën en astma. Kom daarom direct in actie wanneer je in jouw huis of bedrijfspand een kakkerlak hebt gezien. Kakkerlakken zijn namelijk nooit alleen en planten zich ontzettend snel voort, waardoor een kakkerlakkenplaag alsmaar groeit en zich zelfs verspreidt naar omringende gebouwen.

Gaan kakkerlakken vanzelf weg?

Een kakkerlakkenplaag verdwijnt uit zichzelf nooit. Kakkerlakken eten hun eigen dode soortgenoten op, ze zijn dus kannibalistisch. Daardoor hebben ze altijd voldoende voedsel, maar kunnen ook prima twee weken zonder voedsel overleven. Tel hierbij op dat ze zich ongelooflijk snel voortplanten tot wel 32 nimfen per ei-pakket. Met dit alles samen heb je het recept te pakken voor een kakkerlakkenplaag die niet meer vanzelf weg gaat.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Lelystad en omgeving

Professionele kakkerlakkenbestrijding is gebaseerd op de kannibalistische eigenschappen van de kakkerlak. Als de kakkerlakken hun dode, vergiftigde soortgenoten opeten, sterven ze zelf daarna ook. Deze manier van bestrijden werkt tot wel twaalf keer door. Dit maakt professionele kakkerlakkenbestrijding tot de meest snelle en effectieve methode om een kakkerlakkenplaag compleet uit te roeien. Voor een dergelijke bestrijding schakel je vandaag nog onze lokale professionals uit Lelystad in. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor de oplossing tegen jouw kakkerlakken en staan binnen 24 uur bij je op de stoep Wij bestrijden altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten in Lelystad en omgeving. Bel nu snel met ons telefoonnummer en maak direct een afspraak.

Mieren bestrijden Lelystad

Mieren zijn kleine, vervelende beestjes die overal en nergens vandaan komen die je absoluut niet in jouw leefomgeving wenst. Toch is er ’s zomers geen ontkomen aan. Wil je graag van jouw mieren af? Onze professionele mierenbestrijders uit Lelystad bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Lelystad en omgeving om mieren te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze specialist.

Mierennest in je tuin?

Mieren leven meestal in een nest buiten samen in kolonies. Hoe herken je een mierennest? Vaak heb je ergens in je tuin een hoopje zand met een gaatje daarin waar de mieren in en uit lopen. Een mierenplaag is daarnaast ook te herkennen aan de aanwezigheid van vele mieren in huis. Vooral jouw keuken is een geliefde plek voor de mier. Hier zijn veel zoetigheden te vinden en zitten dan bijvoorbeeld op jouw jam- en suikerpotten, limonadeflessen en vaatwasmachines die niet elke dag aanstaan. Eenmaal deze voedselbron gevonden, creëren de mieren een zogenaamd reukspoor om zo ook de andere mieren hiernaartoe te leiden. Om snel en effectief jouw mieren kwijt te raken, roep je de hulp in van een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt.

Professionele mierenbestrijding in Lelystad en omgeving

Ben je helemaal klaar met de mieren die overal maar rondlopen en inkruipen en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Twijfel dan niet langer en neem contact op met onze professionele mierenbestrijders uit Lelystad! Onze lokale professionals uit bieden 24/7 hun directe hulp aan. Woon je in Lelystad of omgeving? Voor een vaste, lage prijs lossen wij jouw mierenprobleem binnen 24 uur op. Wij rekenen geen spoed- of voorrij

Motmuggen bestrijden Lelystad

Heb je last van motmuggen? Motmuggen zijn niet alleen erg hinderlijk, maar zijn ook ontzettend onhygiënisch doordat ze veel rottend, organisch materiaal eten. Wil je zo snel mogelijk van je motmuggen af? Door direct contact met onze professionele motmuggenbestrijders uit Lelystad op te nemen, beloven wij jou directe hulp. Onze lokale professionals uit Lelystad bestrijden dagelijks motmuggen in Lelystad en omgeving. Wij bieden je binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren altijd vaste, lage prijzen en rekenen nooit spoed- of voorrijkosten! Wij zijn 24/7 te bereiken. Bel dus direct voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je telefoonnummer of e-mailadres hier achter, dan hoor je direct van ons.

Motmuggen in huis?

Motmuggen leven vaak in grote groepen dichtbij afvoeren, putten en riolen en zijn dan ook vaak te vinden in badkamers, keukens, wc’s, kruipruimtes of regenpijpen in en rondom jouw huis. Motmuggen en hun larven zijn dol op rottend, organisch materiaal. Hier leven motmuggen in, eten ze van en leggen ze hun eitjes in. De aanwezigheid van motmuggen is tevens het signaal dat er ergens in je woning een leiding, riool of dakgoot verstopt zit of lekt. Op deze plaatsen komen de motmuggen in aanraking met voor ons mensen schadelijke bacteriën en zijn daarom erg onhygiënisch. Het is dan ook van belang om direct in actie te komen en de motmug te laten bestrijden. Het best laat je de bestrijding uitvoeren door een ervaren ongediertebestrijder. Ook moet je iemand laten kijken naar je verstopping of lek om motmuggen in de toekomst te voorkomen.

Professionele motmuggenbestrijding in Lelystad en omgeving

Om zo snel mogelijk verlost te zijn van de overlast door motmuggen, neem je direct contact op met onze professionele motmuggenbestrijders uit Lelystad. Of laat je meteen terugbellen door hier je gegevens achter te laten. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken voor al jouw ongedierteproblemen. Mocht je de hulp van onze lokale professionals nodig hebben, staan wij al binnen 24 uur voor jouw deur om jouw motmuggen vakkundig te bestrijden. Dit doen wij voor een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten in heel Lelystad en omgeving.

Ovenvisjes bestrijden Lelystad

Ovenvisjes vallen, samen met de zilvervisjes en papiervisjes, onder de franjestaarten. De beestjes die onder deze verzamelnaam vallen, zorgen voor erge overlast en richten veel schade aan. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Lelystad helpen je graag bij een snelle, effectieve bestrijding van jouw ovenvisjes. Door onze jarenlange ervaring helpen wij je binnen 24 uur van jouw ovenvisjesprobleem af. We zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, informatie over het bestrijden of voor het maken van een afspraak. Ook wanneer je in de omgeving van Lelystad woont, bestrijden wij jouw ovenvisjes vakkundig. We hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op met onze lokale professionals.

Het leven van een ovenvisje

Hoe ziet een ovenvisje er nu precies uit? Het is een klein, vleugelloos insect van ongeveer twaalf millimeter lang. Het lichaampje heeft fijne, behaarde schubben en is donkergrijs van kleur. Wat eet een ovenvisje het liefst? Ze zijn gek op koolhydraten. Koolhydraten zijn te vinden in voedsel, maar ook in papier en textiel. Dat is waarom boeken, schilderijen, kleding en andere belangrijke documenten vaak het slachtoffer zijn van ovenvisjes. Ze verstoppen zich op donkere, warme, droge plekken. Ovenvisjes zijn lichtschuw en hebben de droge, warme lucht nodig om hun eitjes uit te laten komen. Een ovenvisje wordt ongeveer twee tot drie jaar oud worden. In die tijd plant het ovenvisje zich enorm snel voort.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Lelystad en omgeving

Doordat ovenvisjes zich erg snel voortplanten, zijn ze in korte tijd in staat om enorme schade aan te richten. Daarom dien je ovenvisjes zo snel mogelijk te laten bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Lelystad bestrijden dit beestje dagelijks in heel de omgeving en helpen je binnen 24 uur van dit probleem af. Een bestrijding door onze lokale professionals hoeft niet duur te zijn. Wij bestrijden jouw ovenvisjes vakkundig tegen een vast, laag tarief en wij doen niet aan spoed- of voorrijkosten. Dus wil je snel en effectief van jouw ovenvisjes af? Neem dan direct contact op met ons via ons telefoonnummer. Wil je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens hier achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Lelystad

Papiervisjes, worden ook wel boekenvisjes genoemd, omdat ze gek zijn op de koolhydraten die in papier zitten. Ook behang, schilderijen en fotoalbums vinden ze heerlijk. De papiervisjes zijn kleine insecten met een lang en plat lichaampje. Deze is bedekt met zilverachtige, glanzende schubjes. De papiervisjes leven graag achter het behang, tussen boeken, kledingkasten, daar waar het droog en warm is. Ze zijn ongewenste gasten, want ze richten veel schade aan. Ben je de papiervisjes zat in huis en wil je zo snel mogelijk van ze af? Schakel dan de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders. Wij zijn dagelijks actief om de papiervisjes, maar ook zilvervisjes en ovenvisjes te bestrijden. Woon je in Lelystad? Wij leveren een vast laag tarief zonder voorrijkosten, en zijn binnen 24 uur bezig met de bestrijding bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak.

Papiervisjes in huis

Papiervisjes komen makkelijk je huis binnen. Kranten, reclamefolders, maar ook kleding gebruiken ze als lift om zo je huis in te dringen en zich te vergrijpen aan je boeken, fotoalbums en belangrijke documenten. Papiervisjes eten koolhydraten en plantaardige cellulose wat in papier, behang en katoen is verwerkt. Wanneer je wilt voorkomen dat papiervisjes zomaar je huis komen, is het van belang om alle naden en kieren te dichten en je huis goed te isoleren. Is het te laat en heb je papiervisjes in huis? Schakel dan direct een ervaren ongediertebestrijder in.

Professionele papiervisjesbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij last van papiervisjes en wil je hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan direct contact op onze professionele papiervisjesbestrijders uit Lelystad. Onze lokale professionals hebben al jarenlange ervaring in het vakkundig bestrijden van papiervisjes, maar ook in de bestrijding van alle andere soorten ongedierte. Woon je in Lelystad? Goed nieuws! Wij zijn binnen 24 uur bij jou op locatie om snel en effectief jouw papiervisjes probleem op te lossen. Hiervoor hanteren wij een vast, laag tarief. Spoed- en voorrijkosten doen wij niet aan. Voorkom nog meer schade en bel via ons telefoonnummer met onze specialisten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou directe hulp.

Ratten bestrijden Lelystad

Vooral in Nederland is de bruine, maar ook de zwarte rat actief. Ratten veroorzaken veel schade in en om je huis. Niet alleen brengen ze veel schade toe, ze zijn ook slecht voor je gezondheid doordat ze voedsel vervuilen en ziektes overdragen. Heb jij ratten in huis? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wij bieden jou de directe oplossing voor jouw rattenprobleem. Onze professionele rattenbestrijders uit Lelystad zijn dagelijks actief in heel Lelystad en omgeving om ratten te bestrijden. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals al bij jou op stoep om jou vakkundig van dit ongedierte af te helpen. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op. Heb je vragen? Bel dan gerust.

Hoe weet ik of ik een rat in huis heb?

Een rat verstopt zich overdag voor mensen en wordt in de nacht actief, kortweg omdat het nachtdieren zijn. Hoe weet je dan of je last hebt van ratten in huis? Gebruik je zintuigen en je komt er snel genoeg achter. Zie je worstvormige uitwerpselen? Dit is de ontlasting van de rat. Heb je een goede neus? Dan kan je niet om de urine van een rat heen. Deze is namelijk zo indringend dat je dit wel moet ruiken. Sporen van geknaag zijn ook een teken dat er ratten in jouw huis zitten. Ze knagen echt aan alles wat ze tegenkomen. Ook hoor je mogelijk ’s nachts getrippel of gebonk boven je plafond. Herken je bovenstaande signalen, dan heb je vast en zeker ratten in huis. Laat deze zo spoedig mogelijk bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt om erger te voorkomen.

Professionele rattenbestrijding in Lelystad en omgeving

Om ratten zo snel mogelijk je huis uit te krijgen, raden wij aan om een professionele rattenbestrijder in de arm te nemen. Onze lokale professionals uit Lelystad hebben jarenlang ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte en verlossen jou vakkundig binnen no-time van je rattenprobleem. Wij zijn altijd in de buurt en bieden jou binnen 24 uur een oplossing tegen ratten. Wij werken tegen een vast, laag tarief en omdat we lokaal werken, hoef je voorrijkosten bij ons niet te betalen. In heel Lelystad en omgeving zijn wij dagelijks aan het werk om ratten professioneel te bestrijden. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Bel met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Vlooien bestrijden Lelystad

Heb je vlooien? Dan irriteer je je waarschijnlijk mateloos. En logisch, want een vlooienbeet rode jeukende bultjes bij zowel jou als je huisdier. Ben jij het zat wil je direct van jouw vlooienplaag af? En woon je in Lelystad of omgeving? Wacht dan niet langer neem vandaag nog contact op met onze professionele vlooienbestrijder uit Lelystad. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Dagelijks bestrijden wij snel en effectief vlooienplagen in Lelystad en omgeving. Onze lokale professionals komen al voor een vast, laag tarief vakkundig jouw vlooien bestrijden. Spoed- of voorrijkosten werken wij niet mee. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer of laat je terugbellen door onze specialisten.

Richten vlooien veel schade aan?

Het is vooral de kattenvlo die de vlooienbeten bij jouw huisdier, maar ook bij jou veroorzaakt. Heb je zo’n klein, rood vlekje op je huid? Dan ben je gebeten door de vlo. Wat doet een vlooienbeet precies met je? Een beet van een vlo zorgt voor erge jeuk en irriteert de huid flink. De jeuk wordt veroorzaakt door de sterke antigene werking van het vlooienspeeksel. Er zijn mensen, maar ook dieren die een allergische reactie krijgen van de vlooienbeten. Ze hebben dan niet alleen rode bultjes, maar krijgen rode uitslag over het hele lichaam. Heb je veel jeuk, probeer dan vooral niet te krabben om zo een bacteriële infectie te voorkomen.

Heb ik last van een vlooienplaag?

Een vlooienplaag vormt zich snel. Wist je dat vlooien wel tot zo’n honderd eitjes leggen per dag? Deze eitjes worden bijvoorbeeld in de vacht van jouw hond of kat gelegd. Ook in een mand of bak waar de huisdieren zich bevinden, worden deze eitjes gelegd. Na een week of twee komen de eitjes uit en verbergen de larven zich in warme en donkere plekken. Kieren, plinten, kleden en vloerbedekkingen zijn geliefde plekken voor de larven. Na twee weken verpopt de larve zich tot vlo. En als jij je bedenkt dat al die honderden eitjes zijn uitgekomen, dan weet jij dat je met een heuse vlooienplaag te maken krijgt. Wees er dus snel bij.

Professionele vlooienbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij last van een vlooienplaag? Dan dien je deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Ook het behandelen van je huisdier met een anti-vlooienmiddel is aan te raden. Dit kun je zelf doen of door de dierenarts laten doen. Om de vlooien te bestrijden, heb je echt vakkundige hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele vlooienbestrijders uit Lelystad begrijpen de ernst van jouw vlooienprobleem en staan al binnen 24 uur bij je op de stoep met de oplossing. Je hoeft ons daarvoor alleen maar te bellen op ons telefoonnummer. Of je laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op. Woon je in Lelystad of omgeving? Wij hanteren een vast, laag tarief voor een bestrijding tegen vlooien. Wij reken geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zilvervisjes bestrijden Lelystad

Franjestaart of suikergast worden zilvervisjes ook wel genoemd. Ze zijn klein en vallen op door hun grijze, zilverachtige kleur. Vaak worden de zilvervisjes verward met ovenvisjes of papiervisjes. Heb jij zilvervisjes in hui en wil je hier zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan nu de hulp in van onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Lelystad. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten voor het bestrijden van zilvervisjes. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur op je stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak via ons nummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Hoe herken je zilvervisjes?

Met het blote oog zilvervisjes herkennen is lastig. Vooral omdat zilvervisjes op het eerste gezicht veel op ovenvisjes en papiervisjes lijken, is het niet makkelijk om ze uit elkaar te houden. Dit is echter wel van belang voor de bestrijding. Zilvervisjes zijn kleine, zilverkleurige beestjes van zo’n zeven tot twaalf millimeter lang. Hun lichaam is bedekt met fijne schubben, hebben twee voelsprieten op hun kop en een aantal staartachtige draden.

Het leven van een zilvervisje

Een donkere, warme en vochtige omgeving is voor de zilvervisjes bij uitstek prima vertoeven. Zilvervisjes zijn lichtschuw en houden niet van een temperatuur onder de 25 graden. Maanden kunnen ze zonder voedsel, maar om hun honger te stillen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook mijten, kleine insecten of schimmels verorberen ze zonder problemen.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Lelystad en omgeving

Wil jij snel van je zilvervisjes af? Schakel dan de hulp in van professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Lelystad hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Lelystad en omgeving. Onze ervaren zilvervisjesbestrijders komen graag bij je langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven om je binnen 24 uur van dienst te zijn. Neem nu contact met ons op. Of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.