Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Enschede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
053 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Enschede

Iedereen heeft ze weleens gezien en waarschijnlijk ook vervloekt. Het gaat hier over de mier. Mieren zijn erg vervelend en komen veel voor. Ze komen met name af op zoetigheid en komen via naden en kieren je huis binnen. Er bestaan ongeveer 12.000 soorten mieren, maar in Nederland kennen wij vooral de tuinmier. Ben jij de mieren bij jou in de tuin of in de keuken helemaal zat? Neem dan direct contact op met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede. Onze professionele bestrijders helpen je binnen 24 uur van de mieren af en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Enschede, maar in Haaksbergen, Losser of Glane? Ook dan staan wij voor je klaar! Bel met ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan bellen wij jou direct terug.

Kan ik zelf mieren bestrijden?

Vaak worden lokdoosjes gebruikt om mieren te bestrijden. Dit is echter vaak niet effectief voor de bestrijding, maar lokt eerder meer mieren naar je keuken. Andere methodes die gebruikt worden zijn: het gieten van chloor of kokend water in de ingangen van het nest. Ook dit is vaak niet effectief. De mieren hebben nog de kans om te vluchten en komen alsnog naar buiten, eventueel via een andere uitgang, als het gevaar geweken is. Professionele bestrijding van de mier is meestal noodzakelijk. Een mierenplaag is pas bestreden wanneer de mierenkoningin sterft. Deze zit diep in het nest en zonder koningin gaan alle andere mieren uit de kolonie dood.

Professionele mierenbestrijding in Enschede en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Enschede langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Enschede zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Enschede en omgeving. Dus ook als je in Haaksbergen, Losser of Glane woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Enschede, Glane, Haaksbergen, Losser, Overdinkel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9029 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website