Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0523-781123

Ongediertebestrijding Dedemsvaart

Last van ongedierte
in Dedemsvaart
13 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Dedemsvaart

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Dedemsvaart Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dedemsvaart. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Dedemsvaart

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0523-781123
Waar Bert werkt Werkgebied

Woon je in Dedemsvaart of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Dedemsvaart, Balkbrug , Beerze of Bergentheim woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen.

Wat valt er onder Dedemsvaart?
 • Dedemsvaart
 • Balkbrug
 • Beerze
 • Bergentheim
 • Bruchterveld
 • Collendoorn
 • Diffelen
 • Drogteropslagen
 • Hardenberg
 • Heemserveen
 • Hoogenweg
 • Kloosterhaar
 • Lutten
 • Marienberg
 • Radewijk
 • Rheeze
 • Rheezerveen
 • Schuinesloot
 • Sibculo
 • Slagharen
 • Venebrugge
 • Vinkenbuurt
 • Witharen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dedemsvaart? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Dedemsvaart
Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8

Ongedierte bestrijden in Dedemsvaart

Ongedierte, een verzamelnaam voor dieren die overlast verzorgen. En die geen eigenaar hebben die je eropaan kunt spreken. Ongedierte, we hebben er allemaal weleens last van. Soms van één exemplaar, maar veel vaker van grote aantallen. Of het nu knaagdieren zijn of insecten, ongedierte vormt een gevaar voor je eigendommen en gezondheid. Wordt de overlast te groot? Of ontstaat er een gevaarlijke situatie? Dan wordt het tijd voor een professionele bestrijder. Woon je in Dedemsvaart of omgeving en heb je last van ongedierte? Roep dan de hulp in van onze professionele ongediertebestrijder uit Dedemsvaart. Een vakman die je binnen 24 uur van je ongedierteprobleem verlost. Ook als we naar Rheezerveen, Collendoorn of Bergentheim moeten komen. En dat alles tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Neem 24/7 contact met ons op.

Ongedierte, daar zit een luchtje aan!

Ongedierte in huis, je kunt er letterlijk ziek van worden! Ongedierte en een slechte hygiëne gaan hand-in-hand. Met een ongezonde leefomgeving en ziektes als resultaat! Ongedierte poept en plast er vrolijk op los. En vrijwel altijd op plekken waar je moeilijk bij kunt. Stank is een logisch gevolg! Los van dit alles vormt ongedierte in huis letterlijk een gevaar. Want geknaag aan kabels en leidingen veroorzaakt regelmatig kortsluiting met brand als gevolg.

Professionele ongediertebestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Muizen, ratten, vlooien, wespen, zilvervisjes en houtworm; allemaal vallen ze onder de noemer “ongedierte’. Heb je last van ongedierte? En ben je woonachtig in Rheezerveen, Collendoorn of Bergentheim? Neem dan contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Dedemsvaart. Wij lossen je ongedierteprobleem binnen 24 uur op. Door onze jarenlange ervaring bestrijden onze lokale professionals elk soort ongedierte snel en effectief. Wij rekenen hiervoor een vast, laag bedrag. Onze vakkundige bestrijders zijn altijd in de buurt, dus daarom hanteren wij geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je meteen door ons terugbellen. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je ons 24/7 bereiken. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Dedemsvaart

Bedwantsen in huis? Daar krijg je behoorlijke last van. Bedwantsen steken je namelijk, waardoor je kleine, rode bultjes op je huid krijgt die enorm jeuken. Gelukkig voor jou zorgen onze professionele bedwantsenbestrijders uit Dedemsvaart ervoor dat je snel van jouw bedwantsen af bent. Wij bestrijden al jaren in Dedemsvaart en haar omgeving de bedwants. Dus ook als je in Bergentheim, Mariënberg of Sibculo woont, bestrijden onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart al binnen 24 uur vakkundig jouw bedwantsenprobleem. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief en brengen geen kosten in rekening om naar jou toe te komen. Wil je vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak maken voor de bestrijding van jouw bedwantsen? Onze ervaren ongediertebestrijders bieden 24/7 directe hulp. Bel nu.

Wat te doen bij last van de bedwants?

Nadat je bent verbleven in een accommodatie wat met bedwantsen is besmet, is de kans groot dat je ze meeneemt naar je eigen huis. Bedwantsen verstoppen zich namelijk veelal in hotels of andere plekken waar je kan overnachten en verblijven. Daarom is het verstandig om altijd je spullen te checken en de naden en kieren van je bed en matras goed na te lopen voordat je gaat slapen. De bedwants wordt om die reden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Wanneer je last hebt van de bedwants, dan verzekeren wij je dat het er meer zijn. Je herkent ze door de kleine zwarte puntjes, hun uitwerpselen. Het insect is ongeveer zes millimeter groot en heeft een lichaamskleur die bruin tot roodbruin is. Het parasitaire insect heeft een halsschild en twee kleine vleugeltjes.

Bedwantsen in huis, en nu?

Bedwantsen lijken misschien onschuldig, maar dat zijn ze zeker niet! Ze zijn schadelijk voor je gezondheid, wanneer je vaak door hen gestoken wordt. Dit uit zich in diverse symptomen, bijvoorbeeld het onwel gaan voelen. Erger nog, je kunt zelfs besmet raken met de ziektekiemen van de bedwants die ze bij zich dragen. Het is daarom van groot belang dat je hier op tijd bij bent. De bedwants heeft namelijk bloed nodig om te overleven en zich voort te planten en komen in de nacht tot leven om zich te voeden met jouw bloed. Weggaan en stoppen met steken doen ze dus niet. Het is erg lastig om bedwantsen zelf te bestrijden, neem daarom direct contact op met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Dedemsvaart.

Professionele bedwantsenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Als je jouw bedwantsenprobleem niet vroegtijdig aanpakt, wordt de plaag alleen maar groter en breidt zich steeds verder uit. Wacht daarom niet langer en raadpleeg onze professionele bedwantsenbestrijder uit Dedemsvaart. Ga in de tussentijd niet slepen met spullen, maar laat alles staan waar het staat. Wij zijn binnen 24 uur bij je om een vakkundige oplossing te vinden. Op ieder moment van de dag, zelfs ’s avonds en in het weekend, neem je hiervoor contact met onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart op. Dit kan door ons te bellen of door je gegevens achter te laten, zodat wij jou direct terugbellen. Wij werken lokaal, zijn daarom altijd bij jou in de buurt en rekenen dan uiteraard geen voorrijkosten. Onze ervaren professionals komen graag bij je langs je in Bergentheim, Mariënberg of Sibculo om jouw bedwantsen direct te bestrijden tegen een vast, laag tarief. Wacht niet langer, bespaar jezelf de moeite, tijd en geld en schakel onze bestrijder in.

Boktor bestrijden Dedemsvaart

Wanneer je kleine gaatjes ziet in je hout, je zaagsel rondom deze gaatjes aantreft en die kleine gaatjes tot diep in je hout zitten, is de kans groot dat dit veroorzaakt is door de boktor. Een boktorprobleem dien je zo snel mogelijk op te lossen om ergere schade aan je hout te voorkomen. Doe een beroep op onze professionele boktorbestrijder uit Dedemsvaart en jouw boktor wordt nog binnen 24 uur voor je bestreden. En dat tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ook als je niet in Dedemsvaart zelf, maar bijvoorbeeld in Kloosterhaar, Bruchterveld of Brucht woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Waaraan herken je de huisboktor?

Soms zie je in eerste instantie alleen dat je hout is aangetast, maar heb je nog geen boktor gezien. Dan is alsnog de kans groot dat dit ongedierte de schuldige is. Onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart kunnen je daarbij helpen. Mocht je toch denken een boktor te zien, dan ziet dit beestje er bruinzwart gekleurd uit en heeft een dekschild op haar rug. Boktorren zijn klein van formaat met z’n één tot tweeënhalve centimeter. Ze hebben dan ook niet veel eten nodig om in leven te blijven en hebben maar één doel voor ogen, voortplanten. Dit doet de boktor door eitjes in het hout te verspreiden. De larven die hieruit komen, boren een weg tot diep in het hout. Daarmee veroorzaken ze de schade die jij ziet aan jouw hout. Dit kunnen vloeren zijn, maar ook meubels, dragende balken, hele kapconstructies en al het andere onbehandelde hout wat je in en rondom huis hebt.

Boktor zelf bestrijden?

Het zijn dus de larven van de boktor die de schade aan je hout aanrichten. Omdat deze larven uiteindelijk ook weer eitjes leggen, wordt je boktorprobleem alleen maar erger. Een snelle, effectieve aanpak van jouw boktorprobleem is dan ook van groot belang. Probeer daarom niet zelf de boktor te bestrijden. Het bestrijden van de boktor vereist specialistische kennis en kunde en is daarom voor een leek praktisch onmogelijk. Het is namelijk van cruciaal belang dat het aangetaste hout met de juiste bestrijdingsmethode tot in detail behandeld wordt voor het gewenste resultaat. Bestrijd de boktor daarom niet zelf, maar laat onze vakkundige bestrijders uit Dedemsvaart langskomen.

Professionele boktorbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

De enige oplossing voor jouw boktorprobleem is dus een bestrijding door onze professionele boktorbestrijder uit Dedemsvaart om een einde te maken aan de schade. Met behulp van ons wordt de boktor binnen 24 uur effectief bestreden voor een vast, laag tarief. Wij zitten altijd bij jou in de buurt, dus komen ook in Kloosterhaar, Bruchterveld en Brucht, zonder daarvoor extra kosten te rekenen, graag bij je langs. Dus heb je last van boktorren die jouw hout aantasten? Wacht dan niet langer en bel direct voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Houtworm bestrijden Dedemsvaart

Houtworm is ongedierte dat gek is op hout, het is dan ook de verzamelnaam voor alle houtaantastende kevers en torren. Wanneer de larven van de houtworm uitkomen, wurmen ze zich een weg naar buiten door in het hout te boren. Met als gevolg erge schade aan je huis wat zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Voor een oplossing binnen 24 uur neem je contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Dedemsvaart. Ook als je in Drogteropslagen, Balkbrug of Beerze woont, helpen wij jou graag 24/7 met jouw houtwormprobleem. Wij rekenen geen voorrijkosten om bij jou te komen, want wij zitten altijd bij jou in de buurt. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw boktor tegen een vast, laag tarief neem je vandaag nog contact op met onze vakkundige bestrijders uit Dedemsvaart.

In hoeverre is een houtworm schadelijk voor je huis?

Op zich is de houtworm geen enorme bedreiging voor je huis. Het gaat meer om de houten constructies in en rondom je huis. Denk hierbij aan daken, dragende balken, maar ook andere objecten die van hout gemaakt zijn, zoals je meubels en houten vloer. Het gevolg van de schade door de houtworm is dat bijvoorbeeld de (ver)koop van een huis ineens erg lastig wordt. Zodra het hout is aangetast, wordt de bouwkundige staat afgekeurd en moet eerst alle schade hersteld worden. Hier kan je je geld wel aan kwijt, want de kosten van herstel lopen vaak tot in de duizenden euro’s. Dus ben er op tijd bij en schakel onze professionele houtwormbestrijder uit Dedemsvaart in om jouw houtwormprobleem te verhelpen.

Hoe bestrijd ik zelf de houtworm?

Het is bijna onmogelijk om zelf de houtworm geheel te bestrijden. Het bestrijden van de houtworm gaat met bepaalde technieken en middelen, waarvan de toepassing om specialistische kennis en kunde vraagt. Kennis en kunde die je alleen kunt hebben door jarenlange ervaring. Wanneer dit niet op de goede manier gebeurt, blijft de houtworm terugkomen en wordt het zelf bestrijden van de houtworm een kostbaar proces. Onze lokale ongediertebestrijders beschikken over die ervaring en bestrijden binnen no-time jouw houtworm. Als het om kleine houten voorwerpen gaat, kan je het volgende doen:

 • Onbehandeld hout behandelen met beits, verf of lak;
 • Voorwerpen in de oven verhitten tot 70 graden;
 • Voorwerpen twee weken in de vriezer leggen;
 • Aangetast hout zo snel mogelijk verwijderen.

Professionele houtwormbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Heb je voorwerpen waarin de houtworm zit die te groot zijn om te verhitten of te bevriezen of heeft de houtworm de constructie van je huis of schuur aangetast? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met ons of laat je terugbellen door onze professionele houtwormbestrijders uit Dedemsvaart. Wij staan 24/7 in Dedemsvaart en omgeving voor je klaar om direct aan de slag te gaan met de bestrijding van jouw houtwormprobleem. Ook komen onze lokale bestrijders binnen 24 uur bij je langs als je in Drogteropslagen, Balkbrug of Beerze woont. Uiteraard zonder de berekening van voorrijkosten en altijd tegen een vast, laag tarief. Na de bestrijding kan je tevens een behandelingscertificaat verwachten.

Kakkerlakken bestrijden Dedemsvaart

Een vies insect met een lichtbruin gekleurd lichaam en lange antennes op z’n kop? Dat lijkt de kakkerlak. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Dedemsvaart lossen dit probleem binnen 24 uur nog voor je op. In Dedemsvaart, maar ook in Witharen, Vinkenbuurt en Hardenberg kun je 24/7 op ons rekenen. Altijd voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dus wil je vandaag nog van jouw kakkerlakken af, neem dan nu contact op met onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart. Liever gebeld/gemaild worden? Laat je gegevens hier achter en je hoort direct van ons.

Is een kakkerlak gevaarlijk?

Kakkerlakken zijn inderdaad gevaarlijk, want ze brengen diverse ziektes met zich mee. Denk hierbij aan tyfus, dysenterie en salmonella wat ernstige gevolgen heeft. Vooral in omgevingen waar kinderen, zieke mensen of ouderen leven, is er een verhoogd risico. Daarnaast kunnen de uitwerpselen van kakkerlakken astma en eczeem veroorzaken, ook erg vervelend. Onderneem dus direct actie bij het signaleren van kakkerlakken.

Zelf kakkerlakken bestrijden

Als je één of meerdere kakkerlakken in huis hebt, neem dan direct contact op met onze lokale professionals uit Dedemsvaart voordat je te maken hebt met een hele kakkerlakkenplaag. Denk niet dat je kakkerlakken zelf kunt bestrijden, want dit is niet te doen. Grote kans dat je een kakkerlak of een eitje mist en binnen no-time je huis weer vol zit met kakkerlakken. Een kakkerlak plant zich namelijk enorm snel voort. Het enige wat je kunt doen, is hun verblijf onaangenaam maken. Hoe? Zorg dat je huis goed geventileerd wordt, je voedsel is opgeruimd en de temperatuur in huis een aantal dagen een paar graden lager is. Kakkerlakken leven graag op warme, vochtige plekken waar voedselresten te vinden zijn.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Haal jezelf geen onnodige ellende aan en neem direct contact op met onze vakkundige kakkerlakkenbestrijder uit Dedemsvaart. Wij hebben altijd een snelle, effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Daarvoor zijn we 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur. Onze ervaren professionals bestrijden door heel Dedemsvaart en omgeving, dus ook in Witharen, Vinkenbuurt en Hardenberg. Zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief maak je gebruik van onze diensten. Bel direct om een afspraak te maken.

Mieren bestrijden Dedemsvaart

Een voedselrijke omgeving. Dat vraagt om problemen met ongedierte, zo ook mieren. In Dedemsvaart en omgeving zorgen mieren voor overlast. Dat mieren sterk zijn weten we. Maar wist je ook dat ze sociaal en slim zijn? En dat in Nederland verschillende soorten voorkomen? Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk van jouw mierenprobleem af. Onze professionele mierenbestrijders uit Dedemsvaart zijn de oplossing. Wij bestrijden al jaren in Dedemsvaart en omgeving, dus je ziet ons ook in Lutten, Slagharen en Schuinesloot. Zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven. En dat binnen 24 uur. Het enige wat je hoeft te doen, is ons bellen via ons telefoonnummer waarop wij 24/7 te bereiken zijn of je gegevens hier achter te laten. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie.

Zijn mieren schadelijk?

Mieren zijn niet schadelijk. Wel heel vervelend. En onhygiënisch als ze over je aanrecht lopen of in je suikerpot kruipen op zoek naar voedsel. Zoeken naar eten, dat is een taak voor de werksters. Vanuit hun nest gaan ze in colonne op zoek. Zoetigheid heeft duidelijk hun voorkeur. Ze zijn gek op siroop, jam en suiker! Via kieren en gaten in de muur komen ze je huis binnen. En daar kunnen ze etenswaren besmetten. Wil je niet dat mieren na hun eerste bezoek terugkeren? Dek alles wat eetbaar is dan goed af!

Zie je ze vliegen? Dan wordt het tijd om mieren te bestrijden!

Mieren paren in de lucht. Is die missie volbracht, dan bouwt de koningin een nieuw nest en legt daarin wel driehonderd eitjes. Het bouwen van een nest is dan ook vaak het begin van een mierenplaag. En die plaag breidt zich altijd uit naar jouw woning. Want daar vinden mieren het voedsel waar ze van houden. Mieren bestrijden doe je bij voorkeur vóór de koningin haar eitjes legt. Als je ze ziet vliegen dus. Letterlijk! Onze ervaren ongediertebestrijder uit Dedemsvaart bestrijdt jouw mieren snel en vakkundig.

Professionele mierenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Er zijn vele doe-het-zelf bestrijdingsmiddelen te koop. En natuurlijk vang je er de nodige mieren mee. Maar uitroeien doe je ze niet, de mieren komen steeds weer terug. Heb je last van mieren en wil je er definitief vanaf? Neem dan contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Dedemsvaart. Onze vakman staat in heel Dedemsvaart en omgeving 24/7 voor je klaar en helpt je snel, dat wil zeggen binnen 24 uur, van jouw mieren af. Hiervoor rekenen wij een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Ook niet als je in Lutten, Slagharen of Schuinesloot woont. Maak direct een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Motmuggen bestrijden Dedemsvaart

Motmuggen leven vooral in afvoeren, riolen en kruipruimtes. Ze worden ook wel aalputmotjes of rioolvliegjes genoemd. Deze laatste naam danken ze aan het feit dat ze hun eitjes bijvoorbeeld leggen in (lekkende drab) afkomstig uit riolen. Al na twee dagen komen de eitjes uit en zo wordt de zwerm motmuggen alsmaar groter. Wil je vandaag nog van de motmuggen af? Onze professionele ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Dedemsvaart en omgeving om motmuggen te bestrijden. Ook in de plaatsen Radewijk, Venebrugge en Hoogenweg komen wij je helpen met jouw motmuggenprobleem. Zonder daarvoor extra kosten te rekenen en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op en wij staan binnen 24 uur voor je klaar.

Hoe herken je een motmug?

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die enigszins op kleine vlinders lijken. Je herkent ze aan hun behaarde vleugels. Ondanks het hebben van vleugels kunnen ze niet goed vliegen. Hierdoor tref je ze vaak kruipend aan. Voor motmuggen geldt: waar er één motmug is, zijn er meer. Ze leggen namelijk wel tweehonderd eitjes per keer en deze komen al na twintig tot veertig uur uit. Doordat motmuggen zich enorm snel vermenigvuldigen, is een grote overlast zo veroorzaakt. Zie je soms een motmugje op de muur? Kijk dan eens in de kruipruimte. De kans is groot dat daar lekkage aan het riool is (geweest) en dat er drab op de grond ligt. Om jouw motmuggenprobleem op te lossen, dien je het riool te repareren, de kruipruimte schoon te maken en de motmug professioneel te laten bestrijden.

Professionele motmuggenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Voordat je motmuggen wilt bestrijden, moet je eerst de voedselbron van de larven opsporen. Enkel de volwassen insecten doden, is weinig zinvol. Schakel daarom direct onze professionele ongediertebestrijders uit Dedemsvaart in. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar oorzaak van de motmuggen moeten vinden en hoe we de motmuggen vervolgens moeten bestrijden. Onze lokale professionals rekenen een vast, laag tarief voor het uitvoeren van bestrijdingen binnen 24 uur. Wij verzekeren jou van een oplossing die de motmug doet verdwijnen. Ook in Radewijk, Venebrugge of Hoogenweg zijn wij dagelijks actief en rekenen wij geen voorrijkosten. Laat de overlast niet erger worden en maak een afspraak via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter. Wij bellen je meteen terug.

Ovenvisjes bestrijden Dedemsvaart

Het ovenvisje komt de laatste jaren steeds meer voor in huizen, maar zijn goed te bestrijden. Een paar ovenvisjes in je woning zorgen niet direct voor gevaar. Echter in grote getale zijn ze snel tot last en heb je te maken met een echte plaag. Het is belangrijk deze insecten snel en effectief te bestrijden. Door ons telefoonnummer te bellen, leg je direct contact met onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Dedemsvaart bij jou uit de buurt. Wij komen binnen 24 uur bij je langs om de ovenvisjes te bestrijden. Onze lokale ongediertebestrijders werken dagelijks in Dedemsvaart, maar ook in de omgeving, zoals Bergentheim, Kloosterhaar en Drogteropslagen. Zonder dat je daarvoor voorrijkosten betaalt. Voor een vakkundige bestrijding tegen vaste, lage prijs neem je 24/7 contact met ons op.

Hoe leven ovenvisjes?

Als je niet wil dat ovenvisjes in je huis zitten, is het van belang om te weten hoe deze beestjes overleven. In ruimten waar het donker, warm en droog is, leven ovenvisjes het liefst. Ze zien daarbij graag een temperatuur van dertig graden of meer. Last van ovenvisjes? Dan kan jij waarschijnlijk al deze omstandigheden afvinken en heb jij binnen de kortste keren een plaag van ovenvisjes. Ook ovenvisjes moeten eten, ondanks dat ze lang zonder eten kunnen. Wanneer ze honger hebben, voeden ze zich met cellulose. Dit zijn de vezels die in papier zitten. Ook eten de visjes de koolhydraten die in lijmsoorten van tijdschriften voorkomen. Verder leven ovenvisjes ook prima van loshangende behangranden. Dit zijn allemaal bronnen van voedsel voor het ovenvisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Wanneer je in Dedemsvaart of daar in de buurt woont en je hebt last van ovenvisjes, schroom dan niet om te bellen. Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn binnen 24 uur bij je, waarvoor je ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor kunt bereiken. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en werken zonder voorrijkosten. Ook in de plaatsen Bergentheim, Kloosterhaar en ook Drogteropslagen. Dus wil je een direct een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem, bel of laat je terugbellen voor een afspraak.

Papiervisjes bestrijden Dedemsvaart

In ons land komen overal papiervisjes voor. Dus ook in Dedemsvaart en omgeving. Heb je papiervisjes in huis? Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele ongediertebestrijder uit Dedemsvaart in. Wij bestrijden papiervisjes snel en zorgvuldig. Binnen 24 uur staat wij bij je op de stoep. Dit om te voorkomen dat de papiervisjes je kleding en boeken nog verder vernielen. Onze vakmannen bestrijden dagelijks papiervisjes in Dedemsvaart, Mariënberg, Bruchterveld en Balkbrug. Dat doen wij tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten rekenen we niet. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wacht niet langer en bel nu voor een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem.

Hoe schadelijk zijn papiervisjes?

Papiervisjes zijn niet schadelijk voor je gezondheid. Wel vormen ze een bedreiging voor jouw boeken, kleding en behang. Een papiervisje kan wel acht jaar worden. Hebben ze je fotoboeken of andere belangrijke documenten eenmaal ontdekt, dan is de schade niet te overzien. Vanzelf weg gaan papiervisjes zeker niet. Neem daarom direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Dedemsvaart om de schade te beperken.

Hoe herken je een papiervisje?

Een papiervisje is klein insect van ongeveer vijftien millimeter lang. Een papiervisje is plat en bedekt met schubben die zilver van kleur zijn. Papiervisjes lijken erg veel op zilvervisjes en ovenvisjes. Een leek ziet nauwelijks verschillen, maar onze professionals gelukkig wel! Wat de drie insecten wel gemeen hebben, is de schade die ze aanrichten.

Professionele papiervisjesbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Schakel vandaag nog onze lokale professionele ongediertebestrijder in als je last hebt van papiervisjes. Wij helpen je er snel en vakkundig van af! Onze ervaren bestrijders staan zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar in Dedemsvaart, Mariënberg, Bruchterveld en Balkbrug. Neem telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. Wij hanteren vaste, lage tarieven en brengen geen voorrijkosten in rekening. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie over het bestrijden van papiervisjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan 24/7 klaar om jou van dienst te zijn.

Ratten bestrijden Dedemsvaart

Vervelend en schadelijk, dat zijn de ratten in Dedemsvaart en omstreken. Ratten knagen alles kapot, vervuilen je voedsel en brengen ook nog eens veel ziektes met zich mee. Heb je rattenoverlast? Hier moet je zo snel mogelijk vanaf! Geen paniek, want onze professionele ongediertebestrijders uit Dedemsvaart staan 24/7 paraat om jouw ratten te bestrijden. Wij komen binnen 24 uur bij je langs met een oplossing voor jouw rattenprobleem in Dedemsvaart, maar ook in Sibculo, Brucht of Beerze. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem vandaag nog contact op met onze vakkundige rattenbestrijders.

Een rat!

Veel mensen zien het verschil niet tussen een rat en een muis, beide dezelfde oren, staart, tanden en snorharen en dezelfde bouw. Maar er is wel degelijk een verschil, de rat is namelijk wel drie keer zo groot dan de muis. Sterker nog, een rat kan wel dertig centimeter lang worden. Z’n staat meegerekend, dat wel. Het is niet gek als je niet weet hoe een rat eruitziet. Ze zijn namelijk vooral ’s nachts actief. Hoe weet je dan dat je last hebt van ratten? Vreemde geluiden, onaangename geur, langwerpige uitwerpselen en knaagschade zijn kenmerken van de rat. Wil je daarvan af? Bel onze ongediertebestrijder uit Dedemsvaart.

Zijn ratten schadelijk?

Ratten knagen aan alles wat los en vast zit. Waarom? Het gebit van de rat groeit zo snel, dat ze moeten blijven knagen om in leven te blijven. Als ze hun tanden niet in goede conditie houden, groeien deze alsmaar door, zijn ze niet meer in staat om te eten en sterft de rat. Helaas blijft het niet alleen bij knagen. Ratten vervuilen ook nog eens je eigendommen en voedselvoorraden én dragen allerlei ziektes met zich mee. Via hun urine en uitwerpselen komt dit tot ons met een hersenvliesontsteking tot gevolg. Daarom dien je zo snel mogelijk de rat te laten bestrijden om de risico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding in Den Haag en omgeving

Woon je in Dedemsvaart of omstreken zoals Sibculo, Brucht of Beerze? Neem dan contact op met onze lokale, professionele rattenbestrijder, want ratten zijn schadelijk voor je huis en je gezondheid. Voorkom erger! Wij staan binnen 24 bij je op de stoep tegen een vast, laag tarief en zonder voorrij- of spoedkosten te rekenen. Onze vakkundige ongediertebestrijders zijn 24/7 beschikbaar. Neem direct contact met ons op om jou van de ratten te verlossen. Wij vinden het ook geen probleem om jou te bereiken. Laat je gegevens dan hier even achter.

Vlooien bestrijden Dedemsvaart

Vlooien vind je overal ter wereld. Vlooien leven alleen op plekken waar mensen en dieren zijn te vinden en komen daarom dus praktisch overal voor. Heb je last van vlooien? Onze professionele vlooienbestrijders uit Dedemsvaart werken dagelijks met vlooien. In Dedemsvaart, maar ook in plaatsen als Witharen, Lutten en Radewijk weten onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart jouw vlooien snel en effectief te bestrijden. Wij hanteren hiervoor een vast, laag tarief en geen voorrijkosten Neem direct contact met ons op en wij beloven binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 te bereiken voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor een afspraak.

Vlooien?

In de loop van de evolutie zijn vlooien hun vleugels verloren, maar ze behoren wel tot de gevleugelde insecten. In de vacht van een huisdier leggen vlooien hun eitjes, waar ze makkelijk bij kunnen. Met hun krachtige springpoten verplaatsen vlooien zich namelijk razendsnel naar hun favoriete plek. Er worden al snel tientallen eitjes per dag gelegd. Vlooien zijn zelf ongeveer één tot drie millimeter groot. De eitjes van de vlo zijn maar een halve millimeter groot en daarom bijna niet te zien.

Soorten vlooien

Wereldwijd zijn er veel soorten vlooien, maar de meest bekende is toch wel de kattenvlo. Ook hondenvlooien en mensenvlooien komen voor, maar de mensenvlo bijna niet meer. Alle soorten vlooien vinden het niet erg om de andere soort te bezoeken. Daarom komt het ook vaak voor dat je een katten- of hondenvlo bij mensen aantreft. Krabt je huisdier veel? Dan duidt dit op een vlooienplaag. Behandel je huisdier met een anti-vlooienmiddel en neem voor de bestrijding van je vlooienplaag in huis zo spoedig mogelijk contact met ons op. Een anti-vlooienmiddel helpt even, maar helpt niet tegen jouw vlooienplaag. Bel direct met onze professionele vlooienbestrijder uit Dedemsvaart en voorkom erger.

Professionele vlooienbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Het bestrijden van een vlooienplaag is een specialistische klus en laat je het best uitvoeren door onze professionele vlooienbestrijder uit Dedemsvaart. Heb je last van vlooien? Neem dan direct contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Dedemsvaart en laat je binnen 24 uur vakkundig helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar in Dedemsvaart en omgeving, zoals Witharen, Lutten of Radewijk. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrij- of spoedkosten te rekenen, helpen wij je van je vlooienprobleem af. Bel vandaag nog voor een afspraak of laat je gegevens hier achter. Wij bellen/mailen je direct!

Wespen bestrijden Dedemsvaart

Ben je net aan het genieten van een gezellige maaltijd in de tuin, word je weer gestoord door zo’n irritante wesp. Wespen eten ongegeneerd mee van jouw eten en drinken en vliegen alsmaar rondjes bij je gezicht. Probeer je ze weg te jagen, dan loop je de kans dat ze boos worden en je steken. Als je veel last van wespen hebt, is de kans groot dat er een nest in jouw buurt zit. Voor het bestrijden van wespen is het nuttig om te weten waar dit nest zich bevindt. Laat dit doen door onze professionele wespenbestrijders uit Dedemsvaart. Wij zijn 24/7 bereikbaar, binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden je wespen tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Vinkenbuurt, Slagharen of Venebrugge woont. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Last van wespen in de tuin?

Een wespennest bestaat uit een grote groep wespen. Van dit wespenvolk zijn de zogeheten ‘werksters’ heel de dag in de weer om voedsel te zoeken voor de jonge wespen, maar ook voor de wespenkoningin. De werksters halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Hierbij wordt jouw tuin helaas niet overgeslagen. In het najaar, wanneer het een stuk kouder wordt, sterft het overgrote deel van het wespenvolk. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overwinteren.

Heb je een wespennest in huis?

In het voorjaar beginnen de wespenkoninginnen met het bouwen van een nieuw wespennest. Hier gebruiken ze vaak een opening in een huis voor. Vervolgens bouwen ze in de spouwmuur van je huis hun wespennest. Wespennesten worden ook vaak in schuren of bijgebouwen van een huis aangetroffen. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in- en uitvliegen. De invliegopening is daarmee snel gevonden en het wespennest dus ook. Tijd om het te bestrijden.

Professionele wespenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Wanneer je een wespennest in jouw buurt hebt opgemerkt, is het van belang deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Het is niet veilig om dit zelf te doen, laat het daarom over aan onze professionele wespenbestrijders uit Dedemsvaart. Hiermee voorkom je levensgevaarlijke situaties. Onze lokale ongediertebestrijders uit Dedemsvaart hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook het bestrijden van wespennesten in Dedemsvaart en omgeving is voor ons dagelijks routinewerk. Wij reageren direct op jouw oproep en sturen binnen 24 uur onze professional uit de buurt die het wespennest vakkundig bestrijdt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een bestrijding? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter. Ook als je in Vinkenbuurt, Slagharen of Venebrugge woont, staan we 24/7 voor je klaar.

Zilvervisjes bestrijden Dedemsvaart

Zilvervisjes tref je vaak aan in de donkere naden en kieren van je keuken of badkamer. Ze worden aangetrokken door vocht en warmte en zien de geïsoleerde huizen van tegenwoordig als perfecte leefomgeving. Wanneer je het licht aandoet, zie je ze soms vlug wegschieten. Zilvervisjes in huis hebben, is erg vervelend vanwege de schade die ze aanrichten. Voor een snelle, effectieve bestrijding schakel je onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Dedemsvaart in. Wij bestrijden dagelijks vakkundig zilvervisjes in Dedemsvaart en omgeving. Ook als je in Hardenberg, Schuinesloot of Hoogenweg woont, ben je binnen 24 uur geholpen. Tegen vaste, lage prijzen en zonder voorrijkosten. Bel ons nu, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn zilvervisjes schadelijk?

Het vervelende van zilvervisjes is het feit dat ze eigendommen, zoals kleding, flink beschadigen. Voor kledingwinkels, en natuurlijk jouw eigen kledingkast, zeer ongewenst. Zilvervisjes zijn niet zozeer schadelijk voor je gezondheid, maar richten dus vooral materiële schade aan en zijn natuurlijk erg onhygiënisch. Dit ongedierte is dus met name erg vervelend. Het is daarom van belang om ze te bestrijden. Het bestrijden van zilvervisjes is een vrij lastige klus om zelf te klaren. Zoals gezegd, bevinden ze zich in donkere, kleine plekken in huis. Dit maakt ze moeilijk te vinden. Daarbij zijn hun eitjes vaak erg klein, bijna onzichtbaar zelfs.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Dede