Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Beoordelingen

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn!

Pia Kuijpers
9.6
Dit bedrijf hanteert nieuwe technieken waarmee ongedierte bestreden wordt. Sommige ongedierte is resistent geworden tegen bedwantsen. Met deze nieuwe technieken wordt het ongedierte alsnog bestreden.
Marte de Leeuw
8.8
Een traditioneel familiebedrijf. Ze hebben ontzettend vakkundig gewerkt en heel nauwkeurig en secuur. Ik zal ze zo weer bellen!
Mia Verbeek
8.6
Hele vriendelijke mensen. Ze blijven enthousiast, ook al is het best een lastige klus. Ontzettend vakkundig!
Linda van Martens
8.6
Was een lastige klus, maar het is ze gelukt, op een milieuvriendelijke, vakkundige en creatieve manier. Ik schakel dit bedrijf weer in als ik last krijg van ongedierte in of rondom mijn huis!
Jos Kramers
8.4
Heel professioneel bedrijf, vriendelijke mensen en weten exact wat ze doen. Lukt het niet op de ene manier dan wordt er direct een andere methode toegepast. Heel snel was het ongedierte bestreden.
Anne Vink
8.8
Geen verrassingen achteraf. Alles wat is afgesproken zijn ze nagekomen. Snel gewerkt en heel netjes achter gelaten.
Maria van Wijk
9
Heel prettig bedrijf, ontzettend vakkundig en vriendelijk. Ik zal ze zo weer benaderen. Geen verrassingen, komen afspraken na!
Chyntia de Ruite
8.4
Wij waren al even op zoek naar een ongediertebestrijder professionele bestrijdingsmethoden hanteert. Gelukkig gevonden en heel blij met het eindresultaat. Wij hebben weer een ongediertevrij huis!
Lara Vermeulen
9.2
Met de nieuwste technieken is het ongedierte bestreden. Dit bedrijf staat bekend om nieuwe technieken. Daarnaast zijn de mannen ook heel nestjes en laten het huis netjes achter.
Misja Bruijn
10
Heel prettig bedrijf, ontzettend duidelijk, en communicatief heel goed. Via vrienden bij dit bedrijf gekomen, hele goede ervaring mee.