Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Beoordelingen

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn!

Pim Molenaar
8
Erg vriendelijke man. Weet van aanpakken en wij zijn van ons kakkerlakkenprobleem af! Blij met de keuze voor deze ongediertebestrijder.
Kim Sanders
8.8
De wespen waren echt o-ve-ral. Maar na een bezoek was het ongedierteprobleem al opgelost. Deze man had binnen no-time het wespennest bestreden.
Sam Scholten
8.6
Op zondag gebeld en maandagochtend stonden ze voor de deur! Wat een verademing. Ongedierte wil je zo snel mogelijk bestrijden. Je bent bij dit bedrijf aan het juiste adres!
Leonie Scholten
8.6
Wanhopig waren we met een enorm muizenprobleem in huis. In plaats van misbruik te maken van de situatie, deed de bestrijder ons een schappelijke offerte. Wij zijn van de muizen af tegen goed tarief.
Marga Martens
8.4
Helaas al vaak teleurgesteld door bedrijven die afspraken niet na komen. Dit bedrijf is anders! Dit bedrijf is echt te vertrouwen, zo fijn! Daarnaast puik werk afgeleverd.
Jan Vink
9
Geen blabla, maar gewoon het probleem oplossen. Netjes gewerkt en snel de plaag bestreden. Niets op aan te merken. Ik ga in het vervolg niet meer zelf aan de slag met ongediertebestrijding.
Kija van Wijk
10
Binnen no-time had 'ie het nest gevonden, waar mijn man en ik maar niet achterkwamen. Dat getuigd van vakmanschap. Nest bestreden en wij zien geen wespen meer.
Leo van Straaten
9.2
Snel een klus klaren, is niet per se goed. Nou, deze man kon én snel werken en m'n huis vrij van vlooien krijgen. Je ziet er niets meer van dat ze zijn geweest. Fijn bedrijf hoor.
Jan Verhoeven
8.6
Ik wilde een betrouwbaar bedrijf. Ik houd niet van vreemden in mijn huis. Bij deze man geen moment een naar gevoel gehad. En geen kakkerlak meer te zien overigens.
Mia Maas
8.4
Ik heb alles geprobeerd om de bedwantsen zelf te bestrijden, maar het is echt onmogelijk! Uiteindelijk spijt dat ik niet eerder dit bedrijf gebeld heb. Het resultaat is een bedwants-vrij huis!